Cum pot să înfiinţeze un folder partajat între desktop cu XP şi Vista cu laptop-ul meu? Ah, nu pot să amintesc exact cum se face acest lucru, dar cred că asta este.
Click dreapta pe folderul dvs., mergeţi la Sharing, lovit Partajaţi acest folder de pe reţea, tastaţi un nume, lovit permite altora pe reţea pentru a schimba fişiere. Verificaţi numele reţelei de acest computer. Du-te la alt computer din reţea, du-te la My Computer, lovit Tools -> Map Network Drive. Selectaţi litera de unitate pe care îl doriţi, apoi tastaţi \ \ X \ Y, şi apăsaţi Finish, unde X este cunoscut sub numele de computer din reţea şi Y este numele reţelei de dosar (pe care o pun în acest dosar pe Share Reţeaua caseta).
IIRC care este modul de a face acest lucru.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子 Procesor (e): Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz | Plăci de bază: MSI P6N SLI Platinum LGA 775 | Memorie RAM: 2GB Patriot Extreme Performance | Placă grafică (e): PNY 8800GTS 320MB | Placă de sunet: Sound Blaster Xtremegamer 7.1 | Hard Drive (e): 80GB + 500GB | Optical Drive (e): 2x SATA | Cauza / PSU: Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA | Răcire: 4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus | Network / Internet: Qwest | Monitor (e): Dell 22 "S2209W (1920x1080) | Sistem de operare (e): Windows XP + 7 | |