мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Како могу поставити дељену фасциклу између моје десктоп са КСП и мој лаптоп са Виста?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. јуни 2008, 22:01
Мембер Гроуп

Default Како могу поставити дељену фасциклу између моје десктоп са КСП и мој лаптоп са Виста?

Здраво,

Како могу поставити дељену фасциклу између моје десктоп са КСП и мој лаптоп са Виста? Они деле исти рутери. Покушала сам отићи по стицкие у том одбору, ипак нашто ЈА суђен то направити дискету Нетуорк Сетуп КСП помоћу рачунара, добио сам поруку о грешци "Цаннот цопы нетсетуп: Не ИД адреси означити је пронађена на дискету."

Хвала
Old 5. јуни 2008, 23:01
Донаторска Група

Default Како могу поставити дељену фасциклу између моје десктоп са КСП и мој лаптоп са Виста?

Ах, не могу се тачно сетити како то учинити, али мислим да је то то.

Десним тастером миша кликните на фасциклу вашег, идите на дељење, хит Подели ову фасциклу на мрежи, откуцајте име, хит допустити другима на мрежи да бисте изменили датотеке. Проверите мрежу име овом рачунару. Иди на другим рачунарима на вашој мрежи, идите на Мы Цомпутер хит Тоолс -> Мап Нетуорк Дриве. Изаберите слово погона коју желите, а затим укуцајте \ \ Кс \ Ы, и притисните Финисх, где Кс је назив рачунара на мрежи и Ы је МРЕЖА назив фасцикле (које сте ставили у Подели ову фасциклу на нетуорк оквир).

ИИРЦ то је начин на који то да урадите.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оперативни систем Уиндоус Виста не успева поново. Молимо за помоћ! Уон'т Лет Ме Брисање Мы Оун директоријум! КеррБеарр ксо Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 18. новембар 2009 14:10
КСП па Видик, Заједничка Ц: диска Катана Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 16. јуна 2009 03:08
Не можете да одштампате на штампача КСП дели од Видик гавинд Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 31 октобар 2008 03:55
Питање о Видик Десктоп Лаптоп ХП ЈеннБ213 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 7 јануар 2008 11:00
Видик приказ фасцикле питање скинныман9000 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 23 аугуст 2007 09:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц