Како могу поставити дељену фасциклу између моје десктоп са КСП и мој лаптоп са Виста? Ах, не могу се тачно сетити како то учинити, али мислим да је то то.
Десним тастером миша кликните на фасциклу вашег, идите на дељење, хит Подели ову фасциклу на мрежи, откуцајте име, хит допустити другима на мрежи да бисте изменили датотеке. Проверите мрежу име овом рачунару. Иди на другим рачунарима на вашој мрежи, идите на Мы Цомпутер хит Тоолс -> Мап Нетуорк Дриве. Изаберите слово погона коју желите, а затим укуцајте \ \ Кс \ Ы, и притисните Финисх, где Кс је назив рачунара на мрежи и Ы је МРЕЖА назив фасцикле (које сте ставили у Подели ову фасциклу на нетуорк оквир).
ИИРЦ то је начин на који то да урадите.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子 Процесор (и): Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз | Матичне плоче: МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775 | РАМ меморија: 2ГБ Патриот Екстреме Перформанце | Графичка картица (е): ПНЫ 8800ГТС 320МБ | Соунд Цард: Соунд Бластер Кстремегамер 7,1 | Тврди диск (и): 80ГБ + 500ГБ | Оптички погон (е): 2кс САТА | Цасе / псу: Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА | Хлађење: 4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ | Нетуорк / Интернет: Куест | Монитор (е): Делл 22 "С2209У (1920кс1080) | Оперативни систем (е): Уиндоус КСП + 7 | |