Як я можу створити спільну папку від мого робочого столу з XP і мій ноутбук з Vista? Ах, я не пам'ятаю точно, як це зробити, але я думаю, це він.
Клацніть правою кнопкою миші папку, перейдіть до обміну, вдарив загальний доступ до папки по мережі, введіть ім'я, натисніть на дозволити іншим користувачам мережі для зміни файлів. Перевірте мережне ім'я цього комп'ютера. Перейти до іншого комп'ютера по мережі, відкрийте Мій комп'ютер, натисніть Сервіс -> Підключити мережний диск. Виберіть необхідну букву ви хочете, а потім введіть \ \ X \ Y та натисніть Готово, де Х це ім'я комп'ютера в мережі, а Y це ім'я МЕРЕЖА папки (що ви покладете в загальний доступ до папки на поле Network).
IIRC Ось як це зробити.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子 Процесор (и): Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz | Материнська плата: MSI P6N SLI Platinum LGA 775 | ОЗУ: 2GB Patriot Extreme Performance | Графічна карта (и): PNY 8800GTS 320MB | Звукова карта: Sound Blaster XtremeGamer 7,1 | Жорсткий диск (и): 80GB + 500GB | Оптичний привід (и): 2x SATA | Діло / PSU: Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA | Охолодження: 4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх | Мережі / Інтернет: Qwest | Монітор (и): Dell 22 "S2209W (1920x1080) | Операційна система (и): Windows XP + 7 | |