![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Вие знаете, че когато срещнете се появи съобщение за грешка, трябва да вземете писалка и хартия и транскрибирам всичко, защото вие ще бъдете помолени какво каза ...... Но как можеш да ги отпечатате? Понякога може да използвате "принтирай екран" вариант, но понякога не. Защо да не са те, създаден с "Печат" бутона? Вие обикновено можете да вземете на текст с Ctrl C / В. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Причината е, че компютърът ви е в необичайно състояние неочаквани и е panicked. Писалка и хартия, са всичко, което са оставили. Бъдете благодарен на монитора все още има да ти каже последното издихание на умиране програма, някои проблеми, няма да се получи, че дори и далеч.
| |||
| |||
| LOL Ние действително направиха цифров фотоапарат нещо! Защо не пишете код, за да ги отпечатвате автоматично на принтер или файл??? Вие искате да се богати отвъд мечтите си! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Можете да копирате съобщения за грешка, като щракнете върху заглавната лента на прозореца и натискането на Ctrl-C. Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|