![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Víte, že když narazíte na chybovou zprávu, musíte uchopit tužku a papír a přepsat to všechno, protože budete dotázáni, co to řekl ...... Ale jak je možné tisknout? Občas můžete použít "Print Screen", ale někdy ne. Proč nejsou tyto nastavit s "print" tlačítko? Ty obvykle nemůže popadnout textu ctrl c / v. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to tím, že počítač je v abnormální neočekávané stavu a je to zpanikařil. Pero a papír jsou všichni jste odešel. Buď vděčný monitoru ještě říct poslední dech o umírající program, určité problémy, nebude ještě dostat tak daleko.
| |||
| |||
| LOL jsme skutečně udělal digitální fotoaparát věc! Proč ne ty psát kód tak, aby byly automaticky tisknout na tiskárnu nebo soubor? To byste se bohaté mimo své sny! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Můžete kopírovat chybové zprávy klepnutím na titulní liště okna a zmáčkne CTRL-C. Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|