![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γνωρίζετε ότι όταν εμφανιστεί το μήνυμα λάθους, θα πρέπει να τραβήξει την πένα και χαρτί και να μεταγράψει όλα, γιατί θα σας ζητηθεί αυτό που είπε ...... Αλλά πώς μπορείτε να τις εκτυπώσετε; Κατά καιρούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "οθόνη εκτύπωσης" επιλογή, αλλά κάποιες φορές δεν είναι. Γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί με ένα "print" κουμπί; Μπορείτε συνήθως δεν μπορεί να αρπάξει το κείμενο με ctrl c / v. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό συμβαίνει επειδή ο υπολογιστής σας βρίσκεται σε μια ανώμαλη κατάσταση και απροσδόκητη είναι πανικοβληθεί. Στυλό και το χαρτί είναι το μόνο που έχετε αριστερά. Να είστε ευγνώμονες της οθόνης ακόμα εκεί για να σας πω την τελευταία gasp του θανάτου του προγράμματος, ορισμένα προβλήματα δεν θα πάρει ακόμη και τόσο μακριά.
| |||
| |||
| LOL Κάναμε πράγματι την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή πράγμα! Γιατί δεν γράφεις κώδικα για να κάνει αυτόματα τις εκτυπώσετε σε έναν εκτυπωτή ή ένα αρχείο;;; Θα πρέπει να είστε πλούσιοι πέρα από τα όνειρα σας!! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Μπορείτε να αντιγράψετε τα μηνύματα λάθους, κάνοντας κλικ στη γραμμή τίτλου του παραθύρου και το χτύπημα CTRL-C. Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι σημαίνουν αυτά τα μηνύματα λάθους των Windows μέση; | Bubba | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 19 Φεβ 2009 13:11 |
| Σειρά των μηνυμάτων λάθους | teenee23 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 2η Ιαν 2009 13:17 |
| Παρακαλώ Βοήθεια με IE7 & Firefox μηνύματα λάθους | Kazlane | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 6 | 20 Ιαν 2008 09:38 |
| Συνέχεια για να λάβετε μηνύματα λάθους για κάθε πρόγραμμα που προσπαθεί να εκτελέσει | MissKitten | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 13 Δεκ. 2007 08:22 |
| Μπλε οθόνη μηνύματα λάθους - HELP | deno666 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 16 | 29 Οκτ 2007 23:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |