![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Znaš da kada naiđete poruku o pogrešci, morate zgrabiti pero i papir i prepisati sve to, jer će vas pitao što je rekao ...... Ali, kako možeš ispisati ih? Na puta, možete koristiti "print screen" opciju, ali ponekad ne. Zašto ne bi postavili sa "print" dugme? Obično ne može ugrabiti teksta sa ctrl c / v. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je zato što je vaše računalo u abnormalnim neočekivanih države i to je panicked. Kemijska olovka i papir su svi imate lijevo. Budite zahvalni monitor je još uvijek tu da vam kažem posljednji izdisaj na umiranje program, neki problemi neće dobiti čak i tako daleko.
| |||
| |||
| LOL zapravo nije stvar digitalni fotoaparat! Zašto ne pišete kod za to da ih automatski ispisati na pisaču ili datoteku? You'd biti bogat iznad svoje snove! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Možete kopirati greška poruke klikom na naslov traku prozora i udaranje CTRL-C. Quote:
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što Ti Windows Error Messages Mean? | Bubba | Općenito Software Chat | 3 | 19. veljača 2009 13:11 |
| Niz poruka o pogrešci | teenee23 | Windows Operating Systems | 5 | 2. siječanj 2009 13:17 |
| Molimo za pomoć sa IE7 i Firefox poruka o pogrešci | Kazlane | Web Browsers & FTP Klijenti | 6 | 20 siječanj 2008 09:38 |
| Nastavi da se poruke o pogreškama na svakom programu koji pokušava pokrenuti | MissKitten | Windows Operating Systems | 6 | 13. prosinac 2007 08:22 |
| Plavi zaslon greška poruke - HELP | deno666 | Windows Operating Systems | 16 | 29. listopad 2007 23:24 |
| Thread Tools | |
| |