kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hogyan lehet kinyomtatni a hibaüzeneteket?

Reply

Téma eszközök
Old Március 1, 2008, 10:36
Új tag Csoport

Default Hogyan lehet kinyomtatni a hibaüzeneteket?

Tudod, hogy ha találkozik egy hibaüzenet, akkor meg kell megragad toll és papír, és átvezeti az egészet, mert azt fogja kérni, hogy mit mondott ......

De hogyan lehet kinyomtatni őket?

Néha használja a "print screen" opció, de néha nem.

Miért nem pedig létrehoztak egy "print" gomb?

Ön általában nem megragad a szöveget ctrl c / v.
Old Március 1, 2008, 10:41
Donor Group

Ennek oka, hogy a számítógép a rendkívüli állapot váratlan és ez pánikba esett. Toll és papír mind van hátra. Légy hálás a monitor még mindig ott van, hogy elmondjam a legutóbbi zihál a haldokló program bizonyos problémák, még csak nem is kap ilyen messzire.

A modern technika kedvelői vezet egy digitális kamerát, hogy csak a számítógép kezelésére, mint ezeket a pillanatokat. Ezeket aztán elküldeni a jpg.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 1, 2008, 10:56
Új tag Csoport

LOL Igazából nem a digitális fényképezőgép dolog!

Miért nem írsz kódot nyomtatni, hogy azok automatikusan egy nyomtató vagy egy fájlt?? Lennél túl gazdag az álmaidat!!
Old Március 1, 2008, 20:34
Donor Group

Másolhatja hibaüzeneteket kattintva a címsorban az ablakon, és ütő CTRL-C.

Idézet:
Miért nem írsz kódot, hogy azok automatikusan a nyomtatási nyomtató vagy a képet???
Sok alkalmazás dump a hibákat egy fájlba, és miután nekik megy a nyomtató mindig lenne egy kicsit bosszantó, különösen azok számára, aki ezt írta a saját alkalmazások és vannak nálam egész idő alatt;)
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mit jelentenek ezek a Windows Hibaüzenet jelent? Bubba General Chat szoftver 3 19. február 2009 13:11
A sorozat a hibaüzenetek teenee23 A Windows operációs rendszerek 5 2. Jan 2009 13:17
Kérjük, segítsen az IE7 és Firefox hiba üzenetek Kazlane Web böngésző és FTP Clients 6 20. január 2008 09:38
Tovább a hibaüzenetet kap minden program megpróbálja futtatni MissKitten A Windows operációs rendszerek 6 13. december 2007 08:22
Kék képernyős hibaüzenetek - HELP deno666 A Windows operációs rendszerek 16 29. október 2007 23:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.