![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudod, hogy ha találkozik egy hibaüzenet, akkor meg kell megragad toll és papír, és átvezeti az egészet, mert azt fogja kérni, hogy mit mondott ...... De hogyan lehet kinyomtatni őket? Néha használja a "print screen" opció, de néha nem. Miért nem pedig létrehoztak egy "print" gomb? Ön általában nem megragad a szöveget ctrl c / v. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ennek oka, hogy a számítógép a rendkívüli állapot váratlan és ez pánikba esett. Toll és papír mind van hátra. Légy hálás a monitor még mindig ott van, hogy elmondjam a legutóbbi zihál a haldokló program bizonyos problémák, még csak nem is kap ilyen messzire.
| |||
| |||
| LOL Igazából nem a digitális fényképezőgép dolog! Miért nem írsz kódot nyomtatni, hogy azok automatikusan egy nyomtató vagy egy fájlt?? Lennél túl gazdag az álmaidat!! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Másolhatja hibaüzeneteket kattintva a címsorban az ablakon, és ütő CTRL-C. Idézet:
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mit jelentenek ezek a Windows Hibaüzenet jelent? | Bubba | General Chat szoftver | 3 | 19. február 2009 13:11 |
| A sorozat a hibaüzenetek | teenee23 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 2. Jan 2009 13:17 |
| Kérjük, segítsen az IE7 és Firefox hiba üzenetek | Kazlane | Web böngésző és FTP Clients | 6 | 20. január 2008 09:38 |
| Tovább a hibaüzenetet kap minden program megpróbálja futtatni | MissKitten | A Windows operációs rendszerek | 6 | 13. december 2007 08:22 |
| Kék képernyős hibaüzenetek - HELP | deno666 | A Windows operációs rendszerek | 16 | 29. október 2007 23:24 |
| Téma eszközök | |
| |