![]() |
|
| |||
| |||
| אתה יודע, כי כאשר אתה נתקל הודעת שגיאה, אתה חייב לתפוס עט ואת נייר לתעתק את זה, כי אתה תהיה שאל אותו מה אמר ...... אבל איך אתה יכול להדפיס אותם? לפעמים אתה יכול להשתמש "הדפס מסך" אפשרות, אבל לפעמים לא. למה הם לא מקימים עם "הדפס" כפתור? אתה בדרך כלל לא יכול לתפוס את הטקסט עם CTRL C / פ ' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בגלל המחשב שלך הוא לא צפויות חריגות של המדינה וזה panicked. עט ואת הנייר הם כל מה שאתה צריך שמאלה. להיות אסיר תודה על צג עדיין יש לך להגיד את האחרון להתנשף של תוכנית גוסס, כמה בעיות, אפילו לא מקבל את זה הרבה.
| |||
| |||
| LOL אנחנו באמת עשה את הדבר במצלמה דיגיטלית! למה אתה לא לכתוב את הקוד כדי להפוך אותם באופן אוטומטי כדי להדפיס מדפסת או קובץ? אתה רוצה להיות עשיר, מעבר חלומותיך! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| אתה יכול להעתיק הודעות שגיאה על ידי לחיצה על שורת הכותרת של החלון להכות ו-Ctrl-C. ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה אלו הודעות שגיאה של Windows אומרת? | Bubba | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 19th פברואר 2009 13:11 |
| סדרה של הודעות שגיאה | teenee23 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 2nd ינואר 2009 13:17 |
| בבקשה עזרה עם IE7 & Firefox הודעות שגיאה | Kazlane | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 6 | 20 ינואר 2008 09:38 |
| ממשיך לקבל הודעות שגיאה על כל תוכנית שמנסה להריץ | MissKitten | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 13 דצמבר 2007 08:22 |
| הודעות שגיאה מסך כחול - עזרה | deno666 | מערכות ההפעלה Windows | 16 | 29 אוקטובר 2007 23:24 |
| שרשרת כלים | |
| |