![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jūs žinote, kad jei pastebėsite klaidą, turite paimti rašiklį ir popieriaus ir užrašius jį visiems, nes jūsų bus klausiama, ką ji sako ...... Bet kaip jūs galite juos spausdinti? Tuo metu galite naudotis "Print Screen" variantą, bet kartais ne. Kodėl jie negali sudaryti su "spausdinti" mygtukas? Jūs paprastai negali patraukti su ctrl C text / V. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai todėl, kad jūsų kompiuteryje yra nenormalus netikėtas būklę ir jo paniką. Plunksna ir popierius yra viskas, ko jums paliko. Būti dėkingi monitoriaus dar ten papasakoti Paskutinę minutę iš miršta programą, kai kurios problemos dar nėra gauti, kad toli.
| |||
| |||
| LOL mes iš tikrųjų skaitmeninio fotoaparato dalykas! Why don't you rašyti kodą, kad jas spausdinti automatiškai spausdintuvą ar failas? Norite būti turtingas, už savo svajones!! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Galite kopijuoti klaidos pranešimą, spustelėkite ant pavadinimo juostoje lango ir paspaudus klavišą Ctrl-C. Citata:
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Koks šių Windows Error Messages Mean? | Bubba | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 19 vasaris 2009 13:11 |
| Serija klaidų pranešimai | teenee23 | Windows "operacinės sistemos | 5 | 2 sausis 2009 13:17 |
| Help please su IE7 & Firefox "klaidos pranešimas | Kazlane | Naršyklėms & FTP Klientai | 6 | 20 sausis 2008 09:38 |
| Toliau gauti pranešimus apie klaidas į kiekvieną programą, kuri bando paleisti | MissKitten | Windows "operacinės sistemos | 6 | 13 gruodis 2007 08:22 |
| Blue Screen Error Messages - HELP | deno666 | Windows "operacinės sistemos | 16 | 29 spalis 2007 23:24 |
| Temos įrankiai | |
| |