![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Wiesz, że kiedy napotyka komunikat o błędzie, musisz chwycić pióro i papier i rozpisać to wszystko, bo zostaniesz poproszony co powiedział ......
Ale w jaki sposób można je wydrukować? Czasami można użyć przycisku "Print Screen" opcja, ale czasem nie. Dlaczego nie są one utworzone z "Drukuj"? Przeważnie nie może pobrać tekst z ctrl c / v. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A to dlatego, że komputer jest w nieprawidłowym stanie i nieoczekiwanego to panicked. Pióro i papier wszystko masz w lewo. Bądź wdzięczny monitora nadal istnieje, aby powiedzieć Ci ostatni gasp umierają z programu, niektóre problemy nie dostać nawet, że daleko.
|
|||
|
|||
|
LOL Mamy faktycznie cyfrowej kamery thing!
Why don't you napisać kod, aby je automatycznie wydrukować na drukarce lub pliku? Możesz być bogaty poza swoje marzenia! |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Możesz kopiować błąd wiadomości przez kliknięcie na pasku tytułu okna i uderzając CTRL-C.
Cytat:
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|