![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Viete, že keď narazíte na chybovú správu, musíte uchopiť ceruzu a papier a prepísať to všetko, pretože sa vás opýta, čo to povedal ...... Ale ako je možné tlačiť? Občas môžete použiť "Print Screen", ale niekedy nie. Prečo nie sú tieto nastaviť s "print" tlačidlo? Ty zvyčajne nemôže popadnout textu ctrl c / v. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to tým, že počítač je v abnormálne neočakávané stave a je to zpanikařil. Pero a papier sú všetci ste odišiel. Buď vďačný monitora ešte povedať posledný dych o hynúce program, určité problémy, nebude ešte dostať tak ďaleko.
| |||
| |||
| LOL sme skutočne urobil digitálny fotoaparát vec! Prečo nie ty písať kód tak, aby boli automaticky tlačiť na tlačiareň alebo súbor? To by ste sa bohaté mimo svoje sny! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Môžete kopírovať chybovom správy kliknutím na titulnej lište okna a stlačí CTRL-C. Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|