![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Знаш да када наиђете поруку о грешци, морате зграбити перо и папир и препише све то, јер ће вас питао шта је рекао ...... Али, како можеш да одштампате их? На пута, можете да користите "принт сцреен" опцију, али понекад не. Зашто не би поставили са "принт" дугме? Обично не може уграбити текста са Цтрл ц / в. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је зато што је ваше рачунар у абнормалне неочекиваних државе и то је паницкед. Хемијска оловка и папир су сви имате лево. Будите захвални монитор је још увек ту да вам кажем посљедњи издисај на умирање програм, неки проблеми неће добити чак и тако далеко.
| |||
| |||
| ЛОЛ заправо није ствар дигитални фотоапарат! Зашто не пишете код за то да их аутоматски исписати на штампача или датотеку? Ыоу'д бити богат изнад своје снове! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Можете копирати грешка поруке кликом на наслов траку прозора и ударање ЦТРЛ-Ц. Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|