![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ви знаєте, що коли ви зустрічаєтеся з повідомленням про помилку, ви повинні захопити ручку та папір і записати все це, тому що ви будете запитав, що це сказав ...... Але як ви можете надрукувати їх? Іноді ви можете використовувати "Print Screen" варіант, але іноді й ні. Чому вони не створені з кнопкою "Друк"? Взагалі ви не можете отримати текст з CTRL-C / V. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це тому, що комп'ютер знаходиться в ненормальному несподівані держава та її запанікував. Ручка і папір є все що Вам залишилося. Будьте вдячні монітора все ще там, щоб розповісти вам останній подих вмираючого програми, деякі проблеми не буде навіть дійти до цього місця.
| |||
| |||
| LOL ми дійсно річ цифровий фотоапарат! Чому б вам не написати код, щоб зробити їх автоматичну друк на принтер або у файл?? Ви були б багатими за Ваші мрії!! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ви можете копіювати повідомлення про помилку, натиснувши на заголовку вікна і натиснення CTRL-C. Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що означають ці повідомлення про помилки Windows на увазі? | Bubba | General Software чат | 3 | 19 лютого 2009 13:11 |
| Серія повідомлень про помилки | teenee23 | Операційні системи Windows | 5 | 2 січня 2009 13:17 |
| Допомога будь ласка, з IE7 & Firefox повідомлень про помилки | Kazlane | Веб-браузери & FTP-клієнти | 6 | 20 січня 2008 09:38 |
| Продовжуємо отримувати повідомлення про помилки на кожну програму, яка намагається запустити | MissKitten | Операційні системи Windows | 6 | 13 грудня 2007 08:22 |
| Синій екран повідомлень про помилки - ДОПОМОГА | deno666 | Операційні системи Windows | 16 | 29 жовтня 2007 23:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |