menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Jak vymazat všechny Blokovaní Odesílatelé z Windows Mail ve Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 31 května 2008, 04:42
Dárce Skupina

Default Jak vymazat všechny Blokovaní Odesílatelé z Windows Mail ve Vista

Pokud se, stejně jako já, jste přidali spoustu odesilatele do seznamu blokovaných odesílatelů v programu Windows Mail, Možná jste si všimli, že má reálnou, zatímco pro Windows Mail otevřít ..... v mém případě asi 13 sekund.
Toto zpoždění dostane delší, tím více adres přidáte ...... tak co, chcete-li odstranit všechny a začít znovu? ..... a není možnost to udělat ve Windows Mail, pokud si smazat jeden po druhém, což může trvat celý den, pokud máte velké množství.
Existuje řešení, nicméně, pomocí regedit.

Klikněte na ikonu Start a zadejte "regedit" v Start / vyhledávacího pole a stiskněte "Enter"
Nyní přejděte do HKEY_CURRENT_USER a přejděte do "seznamu blokovaných odesílatelů" ...... cesta:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows Mail \ nevyžádané pošty \ seznamu blokovaných odesílatelů

Nyní klikněte pravým tlačítkem myši na seznamu blokovaných odesílatelů složku a vyberte možnost Odstranit, z rozbalovací nabídky.

To je to ..... nyní můžete začít znovu a uvidíte, Windows Mail, otevírá ve druhé znovu.
Buďte opatrní, nemění nic jiného, mohl zatímco v regedit, protože to vážně poškodit zdraví vašeho instalace Windows Vista.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28.září 2008, 22:31
Člen Skupina

Default Jak vymazat všechny Blokovaní Odesílatelé z Windows Mail ve Vista

Díky philthomas, že je velmi užitečné vědět, jsem zvědavá, že já budu předávat informace o některé z mých přátel ...........
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows Vista ve štychu OPĚT. Prosím, pomozte!? Won't Let Me Odstranit MŮJ VLASTNÍ složku! KerrBearr xo Operační systémy Windows 2 18.listopadu 2009 14:10
Jak odstranit / Zakázat Windows XP jimmiecu Operační systémy Windows 19 15. února 2009 22:23
A Vista programu Odstranit smazané? Haun Obecné Software Chat 3 21. ledna 2009 12:32
Windows Mail dfr200764 Email, VoIP & IM Diskuse 4 20. Srpen 2008 14:42
Odstranit součásti systému? Xeon Operační systémy Windows 2 30. červenec 2008 10:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.