manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Kako to Izbrisati Svi Blokirani Pošiljatelji s Windows Mail in Vidik

Reply

Thread Tools
Old 31 svibanj 2008, 04:42
Donatorska Grupa

Default Kako to Izbrisati Svi Blokirani Pošiljatelji s Windows Mail in Vidik

Ako, poput mene, koji ste dodali puno pošiljatelja na popis blokiranih pošiljatelja u programu Windows Mail, vi svibanj imati primjećen je potrebno fer, dok za Windows Mail za otvaranje ..... u mom slučaju oko 13 sekundi.
Ovo kašnjenje dobiva više, više adresa možete dodati ...... pa što ako želite da ih sve izbrisati i početi ispočetka? ..... i ne postoji mogućnost da to učinite u roku od programa Windows Mail, osim ako ih obrisati jedan po jedan, koji bi mogao odvesti vas cijeli dan, ako imate značajan broj.
Postoji rješenje, međutim, koristeći regentstvo.

Kliknite na Start ikonu i upišite "regedit" u Start / Traženje kutija i pritisnite "Enter"
Zatim se pomaknite prema dolje do HKEY_CURRENT_USER i odite na "Popis blokiranih pošiljatelja" ...... staza je:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows Mail \ junk mail \ Popis blokiranih pošiljatelja

Zatim desni klik na popisu blokiranih pošiljatelja mape i odaberite Delete, od pop-up izbornik.

To je to ..... Sada možete početi ispočetka i da ćete primijetiti Windows Mail otvara u sekundi još jednom.
Budite oprezni, ne mijenja ništa drugo, dok je u regedit, jer to može ozbiljno oštetiti vaše zdravlje Vidik uvođenje u službu.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 28 rujan 2008, 22:31
Member Group

Default Kako to Izbrisati Svi Blokirani Pošiljatelji s Windows Mail in Vidik

hvala philthomas, koji je vrlo lak za baratanje to znaju, ja sam bio znatiželjan da o sebi, a ja ću proći informacije o nekim od mojih prijatelja ...........
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windowsi Vidik Ne izvrši jednom. Molim pomoć?! Won't Let Me Obriši mapu MY OWN! KerrBearr xo Windows Operating Systems 2 18 studeni 2009 14:10
Kako to Izbrisati / Disable Windows XP jimmiecu Windows Operating Systems 19 15. veljača 2009 22:23
A Vista program za brisanje Obrisane? Haun Općenito Software Chat 3 21 siječanj 2009 12:32
Windows Mail dfr200764 Email, VoIP & IM Razgovor 4 20. kolovoz 2008 14:42
Brisanje Windows Components? Xeon Windows Operating Systems 2 30. srpnja 2008 10:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.