![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, mint én, akkor a hozzáadott rengeteg küldők a blokkolt küldők listáját a Windows Mail, akkor veszi észre, hogy egy tisztességes, míg a Windows Mail megnyitásához ..... az én esetemben mintegy 13 másodpercet.
Ez a késedelem lesz hosszabb, annál több címet adjon ...... igen, mi az, ha ki akarja törölni őket, és meg kell kezdeni újra? ..... és nincs lehetőség, hogy ezt a Windows Mail, hacsak nem törli őket egy olyan időpontban, ami elvisz egész nap, ha van egy jelentős szám. Ez a megoldás azonban, használatával regedit. Kattintson a Start ikonra, és type "regedit" a Start / Keresőmező és hit "Enter" Most menj a HKEY_CURRENT_USER és navigáljon a "Blokkolt Küldők List" ...... Az útvonal: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows Mail \ Levélszemét \ Blokkoltak Küldők listája Most jobb klikk a Blokkoltak Küldők List mappát, és válasszuk a Törlés, a pop-up menü. Ennyi ..... akkor most kezdetét, és akkor majd, a Windows Mail megnyílik egy második újra. Legyen óvatos, ne változzon semmi mást, míg a regedit, mivel ez súlyosan károsíthatja az egészséget meg Vista telepítését. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| köszönet philthomas, hogy nagyon hasznos, hogy tudom, én voltam kíváncsi, hogy magam fogom átadni az információk, hogy egyes barátaim ........... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Kilátás Megbukik mégegyszer. Kérem, segítsen? Won't Let Me törlése SAJÁT mappa! | KerrBearr XO enzim | A Windows operációs rendszerek | 2 | November 18, 2009 14:10 |
| Hogyan törlése / tiltása Windows XP | jimmiecu | A Windows operációs rendszerek | 19 | 15. február 2009 22:23 |
| A Vista-program törlése törölve? | Tengeralattjáró | General Chat szoftver | 3 | 21. január 2009 12:32 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 20. augusztus 2008 14:42 |
| Törlés a Windows-összetevők? | Xeon | A Windows operációs rendszerek | 2 | 30. július 2008 10:44 |
| Téma eszközök | |
| |