mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Kaip ištrinti visus blokuojamų siuntėjų Windows Mail Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 31, 2008, 04:42
Donorų grupės

Jei, pavyzdžiui, man įdėjote daug siuntėjų į blokuojamų siuntėjų sąrašą, Windows Mail, jūs turbūt pastebėjote, kad mano teisingas, o Windows Mail atidaryti ..... mano atveju apie 13 sekundžių.
Šis vėlavimas pasireiškia ilgiau, daugiau adresų Pridėti ...... So what jei norite i ¹ trinti juos visus ir pradėti iš naujo? ..... pat nėra galimybės tai padaryti iš per Windows Mail, jeigu juos pašalinti ne vieną kartą, kuris galėtų jus visa diena, jei turite labai daug.
Yra sprendimas, tačiau, naudojant regedit.

Spustelėkite Pradėti piktogramą ir įrašykite "regedit" į "Start / paieškos laukelyje ir paspauskite" Enter "
Dabar pereikite prie HKEY_CURRENT_USER ir pereikite prie "blokuojamų siuntėjų sąrašą" ...... kelias:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows Mail \ Junk Mail \ blokuojamų siuntėjų sąrašą

Dabar dešiniuoju pelės klavišu blokuojamų siuntėjų sąrašą aplanko ir pasirinkite I ¹ trinti, iš meniu Pop.

That's it ..... dabar galite pradėti iš naujo ir jūs pastebėsite, "Windows Mail" atveria per antrąjį kartą.
Būkite atsargūs, o ne pakeisti ką nors, nors iš regedit, nes tai gali rimtai pakenkti jūsų Vista diegimo sveikatai.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Rugsėjis 28, 2008, 22:31
Narys

Ačiū philthomas, kad yra labai patogu, žinau, man buvo įdomu, kad aš, aš pass informacija apie kai kurias mano draugai ...........
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.