![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer, benim gibi, sahip olduğunuz Windows Mail'de engellenen gönderenler listesi için, Windows Mail ..... açmak için adil bir süre alır fark olabilir gönderenler çok sevdi Benim durumumda yaklaşık 13 saniye.
Bu gecikmeyi daha uzun, daha adreslerini eklemek ...... gets öylesine ne varsa hepsini silmek ve yeniden başlamak ister misin? ..... iyi orada Windows Mail içinden bunu yapmak için hiçbir seçenek, eğer bir seferde, eğer önemli bir numarası olan, tüm gün sürebilir bir silin. Bir çözümü var, ancak, regedit kullanarak. Başlangıç tıklayın Başlat simgesi ve türüne "regedit" / Arama kutusu ve klavyenizdeki "Enter" Şu anda HKEY_CURRENT_USER gidin ve "Engellenen Gönderenler Listesi gidin" ...... yolu: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows Mail \ Junk Mail \ Engellenen Gönderenler Listesi Menüsünden pop Engellenen Gönderenler Listesi klasör ve Sil'i seçin Şimdi sağ tıklayın. That's it ..... Şimdi yeniden başlayabilirsiniz ve Windows Mail fark bir saniye içerisinde tekrar açılır. , Başka bir şey değiştirmek için dikkatli olun, regedit, bu gibi ederken ciddiye Vista yükleme sağlığına zarar verebilir. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| çok bilmek kullanışlıdır sayesinde philthomas, ben kendimi ki, bazı arkadaşlarım ........... hakkında bilgi geçecek meraklı |