менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Щоб видалити відразу всі заблокованих відправників з Windows Mail в Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 травня 2008, 04:42
Донор групи

Default Щоб видалити відразу всі заблокованих відправників з Windows Mail в Vista

Якщо, як я, ви додали багато відправників до списку заблокованих відправників до Windows Mail, ви могли помітити, воно приймає справедливі а для Пошти Windows, щоб відкрити ..... У моєму випадку близько 13 секунд.
Ця затримка стає довший, тим більше адрес додати ...... Так що якщо ви хочете видалити їх все і почати заново? ..... також відсутня можливість зробити це в рамках Windows Mail, якщо ви не видалите їх по одній, яка могла б взяти вас весь день, якщо у вас є значне число.
Існує рішення, однак, використовуючи Regedit.

Натисніть кнопку Пуск, наберіть "Regedit" в Пуск / вікно пошуку та натиснути "Введення"
Тепер перейдіть до HKEY_CURRENT_USER і перейти в "список заблокованих відправників" ...... Шлях:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows Mail \ небажаної пошти \ Список заблокованих відправників

Тепер правою кнопкою мишки на заблокованих відправників списку папок і виберіть Видалити з контекстного меню.

От і все ..... Тепер Ви можете почати з початку і ви помітите, Windows Mail відкривається в рамках другий раз.
Будьте обережні, не змінювати нічого, тоді як у Regedit, оскільки це може завдати серйозної шкоди здоров'ю вашої установку Vista.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 вересня 2008, 22:31
Член групи

Default Щоб видалити відразу всі заблокованих відправників з Windows Mail в Vista

Завдяки philthomas, що дуже зручно знати, я поцікавився, що я, я передам інформацію про деякі з моїх друзів ...........
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Збій Windows Vista знову. Допомога будь ласка!? Не дадуть мені Видалити мій папка! KerrBearr XO Операційні системи Windows 2 18 листопада 2009 14:10
Видалення / Відключення Windows XP jimmiecu Операційні системи Windows 19 15 лютого 2009 22:23
Програма Vista Видалити "Видалені"? Haun General Software чат 3 21 січня 2009 12:32
Windows Mail dfr200764 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 20 серпня 2008 14:42
Видалити компоненти Windows? Xeon Операційні системи Windows 2 30 липня 2008 10:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.