![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели, Деинсталиран и премахнати програма, която освободи около 1Gig, но има някои остатъци затаени този навик изтриете, защото Windows 2000 Pro казва "Източникът файл може да бъде в употреба." Едната е на. EXE файл Три са. DLL файлове И един е ежедневно Дневник (който се връща на "Споделяне на нарушението", когато се опитате да изтриете) Няма нищо в Startup, с изключение на малко вероятно mobsync.exe, че ще споделите тези "умирам" на зареждащата. Аз бях погледнах в конзолата за управление и осигури влизането там, защото е с увреждания, така че не може да започне. Но все още да получа "Достъп отказан" съобщение, когато се опитват да изтриете, въпреки че те не са файлове, принадлежащи на Microsoft или Windows или Internet Explorer. Дори "cCleaner" и "Wise регистър чисти" не може да ги изтриете. Всякакви идеи моите приятели? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Благодарение SW, Знаете, че и тя заличава нередовната елементи. ![]() Но аз не мога да се отърва от влизането в услугите за управление на конзолата, че оригиналната програма беше създадена. Аз сте опитвали текат двете регистър почистващи пак, за да не се ползват. Всеки път, когато зареждащата има нова система Влезте грешка 7000 LiveUpdate (името на нежеланото и заличава процес) казвате, че не успя да започне, тъй като не могат да намерят пътя (което съм изтрит и не искам). Аз бях казал на конзолата за да спрете процеса и промяна на статута на потребител за гости, но Бих скоро се отървете от този процес и всички свързани файлове (които не мога да намеря и не знам съществуват). Някакви идеи как да се получи това сортирани моя приятел? Този много. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за това, момчета, аз бях твърде късно, за да редактирате последната ми мнение. Аз откакто сте намерили Север Removal Tool от своя сайт тук: http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech която се използва само ако деинсталирате процес не е достатъчно, както и продукта, първоначално е бил получен чрез вашия Интернет доставчик. Има и други инструменти / инструкции, ако сте закупили продукта, др Аз бях все още предстои да инсталирате инструмента, но моля, приемете моите извинения скромен за всяко време от вас губи. Ще Пост отново да докладва дали инструментът работи. |
|
| |||
| |||
| Трябва да има споменати беше Нортън половинка. Ние ще трябва да се посочи инструмента веднага. Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Благодарение EF - завтече на Север Removal Tool и rebooted, без LiveUpdate в MSC и няма грешка в програмата за преглед на събития дневници - wooohoooooo ![]() Трябва да сте споменати Беше Север нещо, но ми научих параноя за компютърни въпроси на сигурността в публичен форум превишава моята нужда да се бърза фиксира. И хей, намерих много Unlocker - толкова много благодаря, и извинения за това, че не е до предния да започне с. |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че тя има разработена. Много добре познати продукти могат да бъдат като дъвка на обувката, когато става въпрос за изнасяне. Особено Нортън. Това каза, че те също имат специфични методи за премахване. Не се притеснявай да споменем имена на продукти. Ако те са законни Ние нямаме проблеми с него. Наздравици! |