![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Odinstalována a odstraní program uvolněn až o 1Gig, ale to, že některé zbytky číhající zvyklý odstranit, protože systém Windows 2000 Pro říká "zdrojový soubor může být v provozu." Jeden je. Exe Tři jsou. DLL A jeden je deník (to vrátí "Sdílení porušení", když se snažím odstranit) Nic na startu, s výjimkou mobsync.exe nepravděpodobné, že by se nechat tyto 'rozkopnout' na bootup. Jsem se podíval na Management Console a zajištěn vstup tam je vypnuta, tak ji nelze spustit. Ale ještě jsem si na "Přístup zamítnut" zpráva při pokusu o smazání, i když nejsou soubory patřící společnosti Microsoft, nebo Windows nebo Internet Explorer. I 'cCleaner' a 'Wise Registry Cleaner' nelze smazat. Jakékoliv myšlenky mých přátel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Díky SW, Řekl, že i ji vypustila trestné body. ![]() Ale nemůžu se zbavit vstupu do služby Management Console, že původní program byl vytvořen. Jsem se pokusil běží dva registru čističe opět bezvýsledně. Pokaždé, když jsem tam bootup nový systém Přihlaste chyba 7000 LiveUpdate (jméno a odstraní nežádoucí proces) říká, že se nepodařilo spustit, protože nemohou najít cestu (to jsem se zrušuje a nechtějí). Jsem řekl Console vypnout proces a změnil status uživatele, aby hosta, ale já bych raději zbavit proces a veškeré související soubory (to nemůžu najít a nevíte existují). Jakékoliv nápady, jak dostat tento setříděno můj přítel? Ta moc. |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za tento chlapi, byl jsem příliš pozdě na to, upravit můj poslední příspěvek. Jsem od roku našel Norton Nástroj pro odstranění ze svých stránkách zde: http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech který se používá pouze v případě, že odinstalační proces není dostatečný a byl výrobek původně získat prostřednictvím vašeho ISP. Existují i další nástroje / pokyny, pokud si výrobek zakoupili, atd. Jsem ještě nainstalovat nástroj, ale prosím, přijměte moji omluvu za pokorného kdykoliv jste zbytečně. Doručovací zase uvidíme, zda tento nástroj fungoval. |
|
| |||
| |||
| Měli byste mít uvedeno, že byl Norton mate. Měli bychom si připomenout, abyste nástroj ihned. Citace:
|
|
| |||
| |||
| Díky EF - běžel Norton Nástroj pro odstranění a restartoval bez LiveUpdate ve Diplomové a žádná chyba v Prohlížeči událostí logs - wooohoooooo ![]() Měl bych už bylo uvedeno, že je to věc, Norton, ale moje paranoia dozvěděl o počítačových bezpečnostních otázek ve veřejném fóru převáží mé potřebě získat rychle opravit. A hele, našel jsem skvělý Unlocker - tolik poděkování a omluvu za není dopředu začíná. |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že máš to zpracovala. A hodně známé výrobky lze jako guma na vaše bota, pokud jde o odstranění. Zvláště Norton. Řekl, že také oni mají specifické metody pro odstranění. Nedělejte si starosti, kde je výrobek jmen. Pokud jsou právnické jsme žádné problémy s ním. Na zdraví! |