μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πώς να διαγράψει αρχεία όταν "άρνηση πρόσβασης";

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Οκτ. 2007, 12:20
Μέλος Ομάδα

Default Πώς να διαγράψει αρχεία όταν "άρνηση πρόσβασης";

Γεια Παιδιά,

Απεγκατασταθεί και να απομακρύνονται ένα πρόγραμμα που ελευθερώθηκαν περίπου 1Gig, αλλά υπάρχει κάποια απομεινάρια δόλιος ότι συνηθίζει να διαγράψετε επειδή τα Windows 2000 Pro λέει "Το αρχείο μπορεί να είναι σε χρήση."

Μία είναι. Exe αρχείο
Τρεις είναι. Dll αρχεία
Και ένα είναι ημερήσιο ημερολόγιο (που επιστρέφει μια "Sharing παραβίαση" όταν προσπαθώ να διαγράψετε)

Δεν υπάρχει τίποτα στην εκκίνηση, με την εξαίρεση των mobsync.exe απίθανο, ότι θα αφήσουμε αυτά τα «λάκτισμα για« εκκίνησης.

Έχω εξεταστεί στο Management Console και εξασφάλισε τη θέση εκεί, είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες, έτσι ώστε να μπορεί να μην ξεκινήσει. Αλλά ακόμα έχω την "άρνηση πρόσβασης" μήνυμα όταν προσπαθείτε να διαγράψετε, παρόλο που πρόκειται για αρχεία που δεν ανήκουν στη Microsoft ή Windows ή του Internet Explorer.

Ακόμη κι 'cCleaner "και" Wise Registry Cleaner "δεν μπορεί να τους διαγράψετε.

Κάθε ιδέες τους φίλους μου;
Old 13 Οκτ. 2007, 12:56
Συντονιστής Ομάδας

Κατεβάστε Unlocker Εδώ

Αυτό θα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτές:)

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 17 Οκτ. 2007, 02:56
Μέλος Ομάδα

Χάρη ΝΔ,

Μήπως ότι και διαγράφεται η κατηγορία αντικειμένων.

Αλλά δεν μπορώ να απαλλαγούμε από την εγγραφή στο Services Management Console ότι το αρχικό πρόγραμμα είχε δημιουργήσει. Έχω δοκιμάσει τη λειτουργία του μητρώου δύο καθαριστές και πάλι, να μην χρησιμοποιήσει.

Κάθε φορά που υπάρχει εκκίνησης ενός νέου συστήματος Εγγραφή σφάλμα 7000 LiveUpdate (το όνομα του ανεπιθύμητου και διαγράφεται διαδικασία) λέγοντας ότι απέτυχε να ξεκινήσει, όπως δεν μπορεί να βρει τον δρόμο (που έχω διαγραφεί και δεν θέλουν).

Έχω πει την κονσόλα για να απενεργοποιήσετε τη διαδικασία και να αλλάξει το καθεστώς για να Αποτελέσματα χρήστη, αλλά θα ήθελα μάλλον να απαλλαγούμε από τη διαδικασία και τα συναφή με τα αρχεία (που δεν μπορώ να βρω και δεν γνωρίζω υπάρχουν).

Κάθε ιδέες πώς να πάρει αυτό ταξινομημένο τον φίλο μου;

Τα πολύ.
Old 17 Οκτ. 2007, 03:23
Μέλος Ομάδα

Λυπάμαι για αυτό, παιδιά, θα ήταν πολύ αργά για να επεξεργαστείτε το τελευταίο μου Post.

Έχω αφού βρήκε το Norton Removal Tool από το site τους εδώ:

http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech

η οποία χρησιμοποιείται μόνο εάν η διαδικασία απεγκατάστασης δεν είναι επαρκής και το προϊόν που λαμβάνεται αρχικά μέσω του ISP σας.

Υπάρχουν και άλλα εργαλεία / οδηγίες εάν έχετε αγοράσει το προϊόν, κλπ.

Έχω ακόμα να εγκαταστήσει το εργαλείο, αλλά σας παρακαλώ να δεχτείτε την ταπεινή μου συγγνώμη για κάθε χρόνο που έχετε πάει χαμένη. Θα πάρω μετά και πάλι στην έκθεση αν το εργαλείο εργασίας.
Old 17 Οκτ. 2007, 05:43
Συντονιστής Ομάδας

Θα πρέπει να το είχε αναφέρει ήταν Norton mate.

Θα πρέπει να σημειωθεί το εργαλείο αμέσως.

Απόσπασμα:
Παρακαλώ δεχθείτε την ταπεινή μου συγγνώμη για κάθε χρόνο που έχετε πάει χαμένη.
Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Old 17 Οκτ. 2007, 13:44
Μέλος Ομάδα

Χάρη EF - εκτελέσατε το Norton Removal Tool και με επανεκκίνηση δεν LiveUpdate στο MSC και δεν διαπιστώθηκε κανένα λάθος στο πρόγραμμα προβολής logs - wooohoooooo

Θα πρέπει να έχουμε αναφερθεί ότι ήταν μια Norton πράγμα, αλλά μου έμαθε παράνοια σχετικά με θέματα ασφαλείας του υπολογιστή σε ένα δημόσιο βήμα, εξουδετερώνονται μου χρειάζεται για να πάρετε μια γρήγορη λύση. Και hey, βρήκα μια μεγάλη Unlocker - τόσο πολλά ευχαριστώ, και συγνώμη που δεν ήμουν μπροστά για να αρχίσουμε.
Old 17 Οκτ. 2007, 13:53
Συντονιστής Ομάδας

Χαίρομαι που βρήκες αυτό επεξεργάστηκε.

Πολλά γνωστά προϊόντα όπως η τσίχλα μπορεί να σας παπούτσι όταν πρόκειται για την απομάκρυνσή τους. Ειδικά το Norton.

Ωστόσο έχουν επίσης ειδικές μεθόδους για την αφαίρεση.

Μην ανησυχείτε για τα ονόματα που παραπέμπουν σε προϊόν. Αν αυτά είναι νομικά δεν έχουμε προβλήματα με αυτό.

Εις υγεία!

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ξαφνικά Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση Ιστοσελίδα με "www" ocastell Web Design, Hosting & SEO 1 19 Ιουν 2009 05:18
Μήπως Oulook "φορτίο". Ost αρχείων κατά την εκκίνηση και εγώ; jmleugenio Office Suites & Εφαρμογές 0 29 Μαΐου 2009 01:02
Excel Εκτύπωση - "Η μνήμη. Αποθηκεύσετε ή να κλείσετε όλα τα ανοιχτά αρχεία ή εφαρμογές" Σφάλμα ruipistola Digital Imaging & Printers 0 23η Μαΐου 2009 01:18
Dell inspirion 1721 - "επίκλισης πρόσβαση στο δίσκο προκαλέσει λίγο ντουλάπι απενεργοποιημένο" Σφάλμα chevycowgirl Γενικά Λογισμικό Chat 1 20 Απρ 2009 09:09
Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". aechain Λειτουργικά συστήματα Windows 5 24 Ιαν 2008 15:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.