manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Kako obrisati kada datoteka "Pristup je odbijen"?

Reply

Thread Tools
Old 13. listopad 2007, 12:20
Member Group

Bok ljudi,

Deinstalirana i uklonili program koji se oslobodio je o 1Gig, ali ima nekih ostataka vreba da navika izbrisati jer Windows 2000 Pro piše "The source file svibanj biti u upotrebi."

Jedno je. Exe datoteku
Tri su. Dll datoteke
A jedan je dnevni log (koja se vraća kao "kršenje prava dijeljenja" našto JA probati za brisanje)

Ima 'ništa u Startup, s malo vjerojatnom iznimkom mobsync.exe, da bi neka ti' ritanje in 'on bootup.

Ja sam gledao u Management Console i osigurao ulazak tamo jer je onemogućen, tako da se ne može pokrenuti. Ali ipak ja dobiti "Pristup je odbijen" poruka kada pokušavate izbrisati, iako to nije datoteke koje pripadaju ili Windows ili Microsoft Internet Explorer.

Čak i 'cCleaner' i 'Wise Registry čistiju' ne mogu ih izbrisati.

Bilo koji ideja moji prijatelji?
Old 13. listopad 2007, 12:56
Moderator / ica grupe

Download unlocker Ovdje

To bi trebalo otarasiti od njih:)

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 17. listopad 2007, 02:56
Member Group

Hvala SW,

Jeste da ga i izbrisati stavke vrijeđa.

Ali ja se ne mogu odstraniti ulazak u Services Management Console originalni program koji je stvoren. Ive 'pokušao trčanje dva registra čistača opet, to ne iskoristiti.

Svaki put kad sam bootup ima novi sustav Prijavite grešku 7000 LiveUpdate (naziv od neželjenih i obrisane proces) rekavši da ga nije uspjela pokrenuti jer ne mogu pronaći put (da sam briše i ne želite).

Ja sam rekao konzole onemogućivanja procesa i promjena korisnik status gosta, ali ja bih radije dobili osloboditi od taj proces i sve povezane datoteke (da ja ne mogu naći i ne znam postoji).

Bilo koji ideja kako da biste dobili ovaj sortirane moj prijatelj?

Ta puno.
Old 17. listopad 2007, 03:23
Member Group

Žao nam je o ovom momački, JA je prekasno za uređivanje moj zadnji post.

Jer sam našao Norton Removal Tool iz svojih stranica ovdje:

http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech

koja se koristi samo ako je postupak deinstalacije nije dovoljan I ovaj proizvod je prvobitno dobiven putem vašeg ISP.

Postoje i druge Tools / upute ako ste kupili proizvod, itd.

Ive 'još to uvesti koga u službu Alat, ali molimo vas da prihvatite moje ponizne isprike za bilo koje vrijeme ste profućkan. I'll post ponovo prijaviti da li Alat izrađen.
Old 17. listopad 2007, 05:43
Moderator / ica grupe

Trebali ste se spominje da je Norton drugarica.

Mi bi vam ukazao na alatu odmah.

Quote:
molimo vas da prihvatite moje ponizne isprike za bilo koje vrijeme ste profućkan.
Bez brige, mi smo ovdje da Vam pomognem.

Old 17. listopad 2007, 13:44
Member Group

Hvala EF - ran Norton Uklanjanje Alat i ponovno podizanje sustava, bez LiveUpdate u MSC i nijedan greška u Event Viewer logs - wooohoooooo

Ja bih spomenuo sam da je to bila stvar Norton, ali moja naučila paranoja o računalnim sigurnosnim pitanjima na javnom forumu outweighed moju potrebu da dobijete brzo popraviti. Ali hej, otkrio sam veliki Unlocker - tako mnogo hvala i isprike za ne bude gore ispred počeli s.
Old 17. listopad 2007, 13:53
Moderator / ica grupe

Glad ga imaš razrađen.

Mnogo poznatih proizvodi mogu biti poput guma na vašem cipela kada se radi o uklanjanju. Pogotovo Norton.

To su rekli da imaju i specifična metoda za uklanjanje.

Ne brinite o spomena imena proizvoda. Ako su oni pravni mi nemamo problema s njim.

Živjeli!

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.