kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hogyan lehet fájlokat törölni, ha a "Hozzáférés megtagadva"?

Reply

Téma eszközök
Old Október 13 2007, 12:20
Csoport tagja

Hi Folks,

Uninstalled és megszüntette azt a programot, hogy a felszabadult körülbelül 1Gig, de van néhány maradékaik leselkedik, hogy a szokás törölni, mert a Windows 2000 Pro azt mondja: "A forrás fájl is lehet használni."

Az egyik egy. Exe fájl
Három van. Dll file
És van egy napi log (hogy visszatér a "Sharing Violation", amikor megpróbálok törölni)

Semmi nincs Indítópult, az nem valószínű, kivéve mobsync.exe, engedd, hogy ezek a "kick in 'on bootup.

Már látszott a menedzsment konzollal, és biztosította a belépési ott le van tiltva, így nem indul el. De én még mindig kap a "Hozzáférés megtagadva" üzenetet, amikor próbál törölni, még akkor is, most nem tartozó fájlok a Microsoft Windows és Internet Explorer.

Még a "cCleaner" és a "Wise Registry Cleaner" nem törli őket.

Any ideas barátaim?
Old Október 13 2007, 12:56
Moderátor Csoport

Letöltés Unlocker Itt

Ezt kell megszabadulni őket:)

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Október 17 2007, 02:56
Csoport tagja

Köszi SW,

Hát, és hagyni, hogy a jogsértő elemeket.

De nem tudok megszabadulni a bejegyzést a szolgáltatások Management Console, hogy az eredeti program is létrejött. Megpróbáltam fut a két jegyzék tisztítószerek újra, mindhiába.

Minden alkalommal, amikor bootup van egy új rendszer Napló 7000 LiveUpdate hiba (a név a kéretlen és törölt folyamat) mondván, hogy nem sikerült elindítani, mert nem találja az elérési utat (ez már hagyni, és nem szeretnénk).

Én mondtam, hogy a konzol letiltani a folyamatot, és megváltoztatta a felhasználó állapota Guest, de én inkább megszabadulni a folyamat, valamint a kapcsolódó fájlok (hogy én nem találom, és nem tudom, létezik).

Akármi eszme hogyan viselkedni kap ez sorrendje barátom?

Ez sok.
Old Október 17 2007, 03:23
Csoport tagja

Elnézést srácok, már túl késő ahhoz, hogy módosítsuk az utolsó hozzászólás.

Én találtam, mert a Norton Removal Tool azok helyén itt van:

http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech

mely csak akkor, ha az eltávolítási folyamat nem elégséges, és a termék eredetileg kapott az ISP-t.

Vannak más Eszközök / utasításokat, ha a vásárolt termék, stb

Én még telepíteni az eszközt, de kérem, fogadja el az én alázatos bocsánatkérések minden alkalommal, amikor már kárba. Majd ismét a Post-jelentés, hogy az eszköz működött.
Old Október 17 2007, 05:43
Moderátor Csoport

Meg kell említeni, hogy a Norton haver.

Azt is hangsúlyozta, hogy az eszköz rögtön.

Idézet:
Kérem, fogadja alázatos bocsánatkérések minden alkalommal, amikor már kárba.
Semmi gond, azért vagyunk itt, hogy segítsek.

Old Október 17 2007, 13:44
Csoport tagja

Kösz EF - futott a Norton Removal Tool és újraindítása nélkül LiveUpdate az MSC és nincs hiba a Eseménynapló naplók - wooohoooooo

Meg kell még említeni, hogy a Norton dolog, de én tanultam paranoia a számítógépes biztonsági kérdések egy nyilvános fórum ellensúlyozza én Kell egy gyors javítást. És hé, találtam egy nagy Unlocker - sok köszönet, és bocsánat, ha nem akár elölről kezdődik.
Old Október 17 2007, 13:53
Moderátor Csoport

Örülök, megvan kidolgozták.

Számos jól ismert termékek is, mint a gumi meg a cipő, amikor a megszüntetése. Különösen a Norton.

Ezt mondta nekik is külön módszer az eltávolításra.

Ne aggódj megemlíteni a termék nevét. Amennyiben a jogi nincs probléma vele.

Egészségére!

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.