![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Folks, Uninstalled és megszüntette azt a programot, hogy a felszabadult körülbelül 1Gig, de van néhány maradékaik leselkedik, hogy a szokás törölni, mert a Windows 2000 Pro azt mondja: "A forrás fájl is lehet használni." Az egyik egy. Exe fájl Három van. Dll file És van egy napi log (hogy visszatér a "Sharing Violation", amikor megpróbálok törölni) Semmi nincs Indítópult, az nem valószínű, kivéve mobsync.exe, engedd, hogy ezek a "kick in 'on bootup. Már látszott a menedzsment konzollal, és biztosította a belépési ott le van tiltva, így nem indul el. De én még mindig kap a "Hozzáférés megtagadva" üzenetet, amikor próbál törölni, még akkor is, most nem tartozó fájlok a Microsoft Windows és Internet Explorer. Még a "cCleaner" és a "Wise Registry Cleaner" nem törli őket. Any ideas barátaim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Köszi SW, Hát, és hagyni, hogy a jogsértő elemeket. ![]() De nem tudok megszabadulni a bejegyzést a szolgáltatások Management Console, hogy az eredeti program is létrejött. Megpróbáltam fut a két jegyzék tisztítószerek újra, mindhiába. Minden alkalommal, amikor bootup van egy új rendszer Napló 7000 LiveUpdate hiba (a név a kéretlen és törölt folyamat) mondván, hogy nem sikerült elindítani, mert nem találja az elérési utat (ez már hagyni, és nem szeretnénk). Én mondtam, hogy a konzol letiltani a folyamatot, és megváltoztatta a felhasználó állapota Guest, de én inkább megszabadulni a folyamat, valamint a kapcsolódó fájlok (hogy én nem találom, és nem tudom, létezik). Akármi eszme hogyan viselkedni kap ez sorrendje barátom? Ez sok. |
|
| |||
| |||
| Elnézést srácok, már túl késő ahhoz, hogy módosítsuk az utolsó hozzászólás. Én találtam, mert a Norton Removal Tool azok helyén itt van: http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech mely csak akkor, ha az eltávolítási folyamat nem elégséges, és a termék eredetileg kapott az ISP-t. Vannak más Eszközök / utasításokat, ha a vásárolt termék, stb Én még telepíteni az eszközt, de kérem, fogadja el az én alázatos bocsánatkérések minden alkalommal, amikor már kárba. Majd ismét a Post-jelentés, hogy az eszköz működött. |
|
| |||
| |||
| Meg kell említeni, hogy a Norton haver. Azt is hangsúlyozta, hogy az eszköz rögtön. Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Kösz EF - futott a Norton Removal Tool és újraindítása nélkül LiveUpdate az MSC és nincs hiba a Eseménynapló naplók - wooohoooooo ![]() Meg kell még említeni, hogy a Norton dolog, de én tanultam paranoia a számítógépes biztonsági kérdések egy nyilvános fórum ellensúlyozza én Kell egy gyors javítást. És hé, találtam egy nagy Unlocker - sok köszönet, és bocsánat, ha nem akár elölről kezdődik. |
|
| |||
| |||
| Örülök, megvan kidolgozták. Számos jól ismert termékek is, mint a gumi meg a cipő, amikor a megszüntetése. Különösen a Norton. Ezt mondta nekik is külön módszer az eltávolításra. Ne aggódj megemlíteni a termék nevét. Amennyiben a jogi nincs probléma vele. Egészségére! |