![]() |
|
| |||
| |||
| שלום חברים, הוסר והוסרו תוכנית משוחררות כ 1Gig, אבל יש כמה remnants אורבני wont למחוק כי מכיוון ש-Windows 2000 Pro אומר "מקור הקובץ עשוי להיות בשימוש." אחת היא. Exe של ההתקנה הם שלושה. קבצי DLL ואחד הוא יומן יומי (מחזירה כי "שיתוף הפרה" כאשר אני מנסה למחוק) אין דבר ב 'הפעלה, עם חריגה של mobsync.exe מן הנמנע, כי אלה היו נותנים' לבעוט ב 'ב האתחול. בדקתי את קונסולת ניהול ו ensured הכניסה שם זה אינו זמין, ולכן הוא אינו יכול לפעול. אבל עדיין אני מקבל את 'הגישה נדחתה' כאשר הודעת מנסה למחוק, גם אם הם אינם קבצים השייכים ל-Microsoft או Windows או ב-Internet Explorer. גם 'cCleaner' ו 'וייז הרישום מנקה' לא יכול למחוק אותם. רעיונות כל החברים שלי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| תודה SW, עשיתי את זה וזה offending את הפריטים שנמחקו. ![]() אבל אני לא יכול לסלק את הערך של שירותי ניהול קונסולת כי התוכנית המקורית היה נוצר. ניסיתי להפעיל את שתי הרישום cleaners שוב, ללא הועיל. כל פעם שאני שם האתחול של מערכת רישום חדשה שגיאה 7000 LiveUpdate (שמו של תהליך בלתי רצויות או מחוק) אומר את זה בתור התחלה נכשל אין אפשרות למצוא את הנתיב (כי אני כבר שנמחקו או לא רוצים). אני כבר אמר את קונסולת להפוך את תהליך שינתה את מצב המשתמש ל אורח, אבל אני מעדיף להיפטר התהליך וכל הקשור קבצים (כי אני לא מוצא ולא יודע קיימות). יש לך רעיונות איך לקבל מיון זה חבר שלי? Ta הרבה. |
|
| |||
| |||
| מצטער על זה חבר 'ה, אני היה מאוחר מדי כדי לערוך את ההודעה האחרונה. מאז אני כבר מצאתי את Norton Removal Tool מתוך האתר שלהם כאן: http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech המשמש רק אם תהליך ההסרה אינה מספקת את המוצרים ו היה במקור שהושג באמצעות ספק שירותי האינטרנט שלך. ישנם כלים אחרים / הוראות אם רכשת את המוצר, וכו ' לא קיבלתי עדיין להתקין את הכלי, אך אנא קבל את שפל Apologies עבור כל פעם שאתה כבר מבוזבז. אני יהיה שוב פוסט לדווח אם הכלי עובד. |
|
| |||
| |||
| אתה צריך את זה הזכיר את Norton היה חבר. היינו הצביע לך את הכלי מיד. ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| תודה EF - רן של Norton Removal Tool ו rebooted ללא LiveUpdate של MSc ולא שגיאה של מציג האירועים יומני - wooohoooooo ![]() אני צריך כבר הזכיר זה היה Norton דבר, אבל נודע לי פרנויה לגבי המחשב בעיות אבטחה של הפורום הציבורי outweighed שלי צריך להגיע במהירות לתקן. בנוסף, היי, מצאתי Unlocker נהדר - כל כך הרבה תודה, Apologies for לא להיות מקדימה מלכתחילה. |
|
| |||
| |||
| אני שמח שיש לך את זה עבד. הרבה הידועות המוצרים יכול להיות כמו מסטיק על הנעל שלך כאשר מדובר להסרה. Norton במיוחד. עם זאת הם גם שיטות ספציפיים המיועדים להסרה. אל תדאג הזכרה שמות המוצרים. במקרה כזה אין לנו משפטי בעיות עם זה. לחיים! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פתאום לא ניתן לגשת באמצעות האתר "www" | ocastell | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 19th יוני 2009 05:18 |
| האם Oulook "לטעון". Ost קבצים בעת האתחול מדי? | jmleugenio | חבילות Office & Applications | 0 | 29 מאי 2009 01:02 |
| Excel דפוס - "אין די זיכרון. שמור או סגור כל הקבצים הפתוחים או יישומים" שגיאה | ruipistola | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 23 מאי 2009 01:18 |
| Dell inspirion 1721 - "צביעות לגשת לדיסק לגרום מעט ארון כבוי" שגיאה | chevycowgirl | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -20 לאפריל 2009 09:09 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |