![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi folks, Pašalinta ir pašalinti programą, kad atlaisvinti apie 1Gig, tačiau čia yra kai kurių likučiai Przyczajony kad įprotis ištrinti, nes Windows 2000 Pro sako "šaltinio failas gali būti naudojamas." Vienas iš jų yra. Exe failą Trys yra. Dll Ir viena žurnalą (ty grąžina "Dalijimasis pažeidimas", kai mėginu ištrinti) Nėra nieko Paleidimas su tikėtina, išskyrus mobsync.exe, tai tegul šiuos "Mirti" dėl bootup. Matydami į valdymo konsolę ir užtikrino įrašas ten jis yra išjungtas, todėl negali paleisti. Bet vis tiek gausiu "Access denied" pranešimas, kai bandote pašalinti, net jeigu jie nėra failų, priklausančių "Microsoft" ar "Windows" arba "Internet Explorer. Net "CCleaner" ir "Wise Registry Cleaner" negali ištrinti. Any ideas mano draugai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Dėkojame, DR, Ar, kad ir jis išbraukiamas neteisėtų objektų. ![]() Bet aš negaliu atsikratyti Paslaugų valdymo konsolė įrašo originalą programa buvo sukurta. I've tried veikia du registro valymo vėl nesėkmingai. Kiekvieną kartą, kai aš bootup Yra nauja sistema Prisijungti klaida 7.000 LIVEUPDATE (su nepageidaujamu ir ištrinti procesas) sakydamas, kad tai nepavyko paleisti, nes jis negali rasti kelio (kad aš išbraukta ir nenoriu pavadinimas). Man sakė, konsolės išjungti procesą ir pakeisti vartotojo statusas "Svečias", bet aš verčiau atsikratyti procesą ir su tuo susijusius failus (kad aš negaliu rasti ir nežino, naujas). Any ideas, kaip gauti šį surūšiuoti mano draugas? Ta daug. |
|
| |||
| |||
| Deja apie tai vaikinai, man buvo per vėlu redaguoti savo paskutinę žinutę. Aš nuo viso Norton Removal Tool nuo savo svetainę čia: http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech kuris yra naudojamas tik tada, pašalinkite procesas nėra pakankamas ir prekės iš pradžių buvo gautas per savo IPT. Yra ir kitų Įrankiai / instrukcijos Jei įsigijote produktą, ir tt Aš dar įdiegti priemonę, bet prašau priimti mano kuklus atsiprašome už bet kokį laiką jūs švaistomi. I'll post vėl pranešti, ar įrankio darbo. |
|
| |||
| |||
| Jūs turite nurodyti buvo Norton mate. Mes turėtume pažymėti Jūsų įrankių karto. Citata:
|
|
| |||
| |||
| Ačiū EF - RAN Norton Removal Tool ir perleist Nr MSC LIVEUPDATE ir nėra vyki klaidų žurnalai - wooohoooooo ![]() Būčiau jau minėta, buvo Norton dalykas, bet mano patirtis paranoja apie kompiuterių saugumo klausimais visuomenės forumas nusveria mano reikia gauti greitai išspręsti. Ir Ei, radau didelį Unlocker - so many thanks, ir atsiprašome už nebus priekyje nuo pat pradžių. |
|
| |||
| |||
| Glad you got viskas išėjo. Gerai žinomų produktų siuntos gali būti kaip guma ant jūsų batų, kai kalbama apie pašalinimą. Ypač Norton. Sakė, kad jie taip pat turi specialius metodus pašalinimo. Don't worry about paminėtas produktų pavadinimai. Jei jie yra juridiniai mes neturime jokių su juo problemų. Į sveikatą! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Staiga Nepavyksta prisijungti prie svetainės su "www" | ocastell | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Birželis 19, 2009 05:18 |
| Ar Oulook "apkrovos". Ost paleidus per daug? | jmleugenio | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 29, 2009 01:02 |
| Excel Spausdinimas - "Out of Memory. Išsaugoti arba uždarykite visus atidarytus failus ir jų taikymas" Klaida | ruipistola | Digital Imaging & Printers | 0 | Gegužė 23, 2009 01:18 |
| Dell Inspirion 1721 - "nepavyko pasiekti disko sukelti šiek spintelę išjungtas" Klaida | chevycowgirl | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Balandis 20, 2009 09:09 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |