mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Kā izdzēst failus, ja "Piekļuve liegta"?

Reply

Thread Tools
Old 13 oktobris 2007, 12:20
Loceklis

Default Kā izdzēst failus, ja "Piekļuve liegta"?

Hi folks,

Atinstalēt un noņemt programmu, kas atbrīvojušies apmēram 1Gig, bet tur ir dažas paliekas lurking ka paradis izdzēst, jo Windows 2000 Pro saka "avota failu, var tikt izmantotas."

Viens ir. Exe failu
Trīs ir. Dll failu
Un viens ir ikdienas log (kas atgriež "Sharing pārkāpums", kad mēģinu to izdzēst)

Tur nekas Startup, ar maz ticams, izņemot mobsync.exe, kas varētu ļaut šīs "kick" par bootup.

Es apskatīju in Management Console, un to nodrošina ierakstu tur to ir invalīds, tāpēc nevar sākt. Bet tomēr man "Piekļuve liegta" ziņojums, mēģinot izdzēst, pat ja viņi nav lietas, kas pieder Microsoft, vai Windows vai Internet Explorer.

Pat "CCleaner" un "gudro Registry Cleaner" nevar izdzēst.

Any ideas my friends?
Old 13 oktobris 2007, 12:56
Moderator Group

Download unlocker Šeit

Tas būtu atbrīvoties no tiem:)

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 17 oktobris 2007, 02:56
Loceklis

Thanks DR,

Vai ka un tā jāsvītro pārkāpēju vienumus.

Bet es nevaru tikt vaļā no ieraksta Services Management Console, ka oriģinālās programmas bija izveidots. I've tried darbojas divas reģistra apkopēji vēlreiz, bez rezultātiem.

Katru reizi, kad es bootup tur ir jauna sistēma log kļūdu 7.000 LiveUpdate (nosaukums nevēlama un svītrots process), sakot, ka nav uzsākta, tas nevar atrast ceļu (ka es esmu svītro un nevēlos).

Es esmu teicis konsoles atslēgt procesu un mainīt lietotāja statusu Guest, bet es vēlētos tikt vaļā no procesa un visus saistītos failus (ka es nevaru atrast un nezinu, pastāv).

Jebkuras idejas, kā iegūt šo sorted mans draugs?

Ta daudz.
Old 17 oktobris 2007, 03:23
Loceklis

Atvainojiet par šo guys, man bija jau par vēlu rediģēt manu pēdējo ierakstu.

Esmu kopš atrast Norton Removal Tool no savas vietas šeit:

http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech

kas tiek izmantots tikai tad, ja atinstalēšanas process nav pietiekama un izstrādājums sākotnēji ticis iegūts ar savu ISP.

Pastāv arī citi instrumenti / instrukcijas Ja esat iegādājies produktu, uc

Esmu vēl instalēt rīku, bet, lūdzu, pieņemiet manu pazemīgo atvainošanos par jebkuru laika esat izšķiesti. I'll post atkal ziņot vai rīks strādā.
Old 17 oktobris 2007, 05:43
Moderator Group

Jums ir minējuši, ka bija Norton mate.

Mums būtu jāatgādina jums instruments uzreiz.

Quote:
lūdzu, pieņemiet manu pazemīgo atvainošanos par jebkuru laika esat izšķiesti.
Neuztraucieties, mēs esam šeit, lai palīdzētu.

Old 17 oktobris 2007, 13:44
Loceklis

Paldies EF - skrēja Norton Removal Tool un atsāknēšanas, kam nav MSC LiveUpdate un neviena kļūda Event Viewer reģistri - wooohoooooo

Es esmu minēts tā bija Norton lieta, bet mana pieredze paranoja par datoru drošības jautājumiem, sabiedrības forums atsver manu nepieciešams, lai saņemtu mājienu. Un, hei, es atradu lielisku Unlocker - so many thanks, un atvainojās par nav uzreiz sākt ar.
Old 17 oktobris 2007, 13:53
Moderator Group

Priecīgs jums ir jāizstrādā.

Plaši pazīstams produktu partija var būt, piemēram, gumija jūsu kurpes, kad runa ir par izraidīšanu. Speciāli Norton.

Ka teica, ka viņi ir arī īpašas metodes izraidīšana.

Neuztraucieties par to, kuros minēts produktu nosaukumiem. Ja tie ir juridiski mums nav ar to problēmas.

Urravas!

Reply

Register

Bookmarks