![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Folks, Odinstalowano i usunąć program, który uwolnił około 1Gig, ale istnieje pewne pozostałości czyhających że przyzwyczajenie usunąć, ponieważ system Windows 2000 Pro mówi "plik źródłowy może być używany." Jeden z nich to. Exe Trzy są. Dll I jedno jest dzienne (zwracającej "Sharing violation" podczas próby usunięcia) Nie ma nic w startowego, z wyjątkiem mało prawdopodobne mobsync.exe, niech będzie, że te "kopać w 'na bootup. I've looked w Management Console i zapewnić wpis tam jest wyłączona, dlatego nie można uruchomić. Ale nadal mogę znaleźć "Odmowa dostępu" jest wyświetlany podczas próby usunięcia, chociaż jest to nie plików należących do firmy Microsoft lub Windows lub programu Internet Explorer. Nawet "cCleaner" i "Wise Registry Cleaner 'nie można usunąć. Wszelkie pomysły moich znajomych? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Dzięki SW, Czy i nagannego usunięte elementy. ![]() Ale nie mogę pozbyć się wpisu w Services Management Console, że oryginalny program miał utworzony. I've tried uruchomione dwa rejestru czyszczące ponownie, aby nie skorzystać. Za każdym razem bootup istnieje nowy system Zaloguj błędu 7000 LiveUpdate (nazwa z niechcianymi i proces skreślony) mówiąc to nie powiodło się, ponieważ nie może odnaleźć ścieżki (które zostały usunięte i nie ma). I've powiedział konsoli wyłączyć proces i zmiana statusu użytkownika Opinie, ale wolisz pozbyć tego procesu i wszelkich związanych z nimi plików (że nie mogę znaleźć i nie wiem istnieją). Wszelkie pomysły, jak uzyskać ten posortowane moim przyjacielem? Ta dużo. |
|
| |||
| |||
| Niestety o tym faceci, byłem zbyt późno, aby zmienić mój ostatni post. I've found ponieważ Norton Removal Tool z witryny tutaj: http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech która jest używana tylko wtedy, gdy proces odinstalowania nie jest wystarczająca, a produkt został pierwotnie uzyskane przez Twojego ISP. Istnieją inne Narzędzia / instrukcji jeśli zakupiony produkt, itp. I've jeszcze do zainstalowania narzędzia, ale proszę przyjąć moje przeprosiny za wszelkie pokornego czas you've zmarnowane. I'll Opublikuj ponownie zgłosić czy narzędzie pracy. |
|
| |||
| |||
| Należy wymienić to Norton mate. Mielibyśmy wskazał Ci narzędzia natychmiast. Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Dzięki EF - prowadził Norton Removal Tool i uruchomiony ponownie bez LiveUpdate w MSC i błędu w Podglądzie zdarzeń logs - wooohoooooo ![]() Powinienem już wspomniano była Norton rzeczy, ale mój komputer nauczyli paranoja o kwestie bezpieczeństwa na forum publicznym nad moim uzyskać szybką poprawkę. And hey, I found a great Unlocker - tak wiele dzięki, i przeprosiny za nie z góry na początku. |
|
| |||
| |||
| Glad you got it worked out. Wiele znanych produktów może być jak guma w Twojej obuwia, jeżeli chodzi o usunięcie. Szczególnie Norton. Mimo to mają one również specjalne metody usuwania. Nie martw się o przywołujące nazwy produktów. Jeśli są one prawnym nie mamy żadnych problemów z nim. Wiwaty! |
![]() |
|
| Zakładki |