![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Lidi,
Odinštaloval a odstráni program uvoľnený až o 1GIG, ale to, že niektoré zvyšky číhající zvyknutý odstrániť, pretože systém Windows 2000 Pro hovorí "zdrojový súbor môže byť v prevádzke." Jeden je. Exe Tri sú. DLL A jeden je denník (to vráti "Zdieľanie porušenia", keď sa snažím odstrániť) Nič na štarte, s výnimkou mobsync.exe nepravdepodobné, že by sa nechať tieto 'rozkopnout' na bootup. Som sa pozrel na Management Console a zabezpečený vstup tam je vypnutá, tak ju nemožno spustiť. Ale ešte som si na "Prístup zamietnutý" správa pri pokuse o zmazanie, aj keď nie sú súbory patriace spoločnosti Microsoft, alebo Windows alebo Internet Explorer. I 'ccleaner' a 'Wise Registry Cleaner' nedá zmazať. Akékoľvek myšlienky mojich priateľov? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka SW,
Povedal, že aj ju vypustila trestné body. ![]() Ale nemôžem sa zbaviť vstupe do služby Management Console, že pôvodný program bol vytvorený. Som sa pokúsil beží dva Registry čističe opäť bezvýsledne. Zakaždým, keď som tam bootup nový systém Prihláste chyba 7000 LiveUpdate (meno a odstráni nežiaduce proces) hovorí, že sa nepodarilo spustiť, pretože nemôžu nájsť cestu (to som sa ruší a nechcú). Jsem řekl Console vypnúť proces a zmenil štatút užívateľa, aby hosťa, ale já bych radšej zbaviť proces a všetky súvisiace súbory (to nemôžem nájsť a neviete existujú). Akékoľvek nápady, ako dostať tento Zoradené môj priateľ? Ta moc. |
|
|
|||
|
|||
|
Omlouvám se za tento chlapi, bol som príliš neskoro na to, upraviť môj posledný príspevok.
Som od roku našiel Norton Nástroj pre odstránenie zo svojich stránkach tu: http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech ktorý sa používa len v prípade, že odinštalačný proces nie je dostatočný a bol výrobok pôvodne získať prostredníctvom vášho ISP. Existujú aj iné nástroje / usmernenia, ak si tento výrobok zakúpili, atď Som ešte nainštalovať nástroj, ale prosím, prijmite moju ospravedlnenie za Pokorného kedykoľvek ste zbytočne. Doručovací zase uvidíme, či tento nástroj fungoval. |
|
|
|||
|
|||
|
Mali by ste mať uvedené, že bol Norton mate.
Mali by sme si pripomenúť, aby ste nástroj ihneď. Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka EF - běžel Norton Nástroj pre odstránenie a restartoval bez LiveUpdate vo Diplomové a žiadna chyba v Zobrazovači udalostí logs - wooohoooooo
![]() Mal by som už bolo uvedené, že je to vec, Norton, ale moja paranoja dozvedel o počítačových bezpečnostných otázok vo verejnom fóre prevýšené mojej potrebe získať rýchlo opraviť. A hele, našiel som skvelý Unlocker - toľko poďakovanie a ospravedlnenie za nie je dopredu začína. |
|
|
|||
|
|||
|
Som rád, že máš to spracovala.
A veľa známe výrobky možno ako guma na vaše topánka, pokiaľ ide o odstránenie. Zvlášť Norton. Povedal, že aj oni majú špecifické metódy pre odstránenie. Nerobte si starosti, kde sa výrobok mien. Ak sú právnické sme žiadne problémy s ním. Na zdravie! |