![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво људи, Деинсталирана и уклонили програм који се ослободио је о 1Гиг, али има неких остатака вреба да навика избрисати јер Уиндоус 2000 Про пише "Тхе соурце филе мај бити у употреби." Једно је. Ексе датотеку Три су. Длл датотеке А један је дневни лог (која се враћа као "кршење права дељења" нашто ЈА пробати за брисање) Има 'ништа у Стартуп, са мало вјероватном изузетком мобсынц.ексе, да би нека ти' ударац ногом ин 'он боотуп. Ја сам гледао у Манагемент Цонсоле и обезбиједио улазак тамо јер је онемогућен, тако да се не може покренути. Али ипак ја добити "Приступ је одбијен" порука када покушавате да избришете, иако то није датотеке које припадају или Уиндоус или Мицрософт Интернет Експлорер. Чак и 'цЦлеанер' и 'Уисе Регистры чисти' не могу да их избришете. Било који идеја моји пријатељи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Хвала СУ, Јесте да га и избрисати ставке вријеђа. ![]() Али ја се не могу одстранити улазак у Сервицес Манагемент Цонсоле оригинални програм који је створен. Иве 'суђен трчање два регистра чистача опет, то не искористити. Сваки пут кад сам боотуп има нови систем Пријавите грешку 7000 ЛивеУпдате (назив од нежељених и избрисане процес) рекавши да га није успела да покрене јер не могу пронаћи пут (да сам брише и не желите). Ја сам рекао конзоле онемогућавања за рад процеса и промена корисник статус госта, али ја бих радије добили ослободити од тај процес и све повезане датотеке (да ја не могу наћи и не знам постоји). Било који идеја како да бисте добили овај распоређене мој пријатељ? Та пуно. |
|
| |||
| |||
| Жао нам је о овом момачки, ЈА је прекасно за уређивање мој последњи пост. Јер сам нашао Нортон Ремовал Тоол из својих страница овде: хттп://сервице1.сымантец.цом/СУППОРТ...пкб=схаредтецх која се користи само ако је поступак деинсталације није довољан И овај производ је првобитно добијен путем вашег ИСП. Постоје и друге Тоолс / упутства ако сте купили производ, итд Иве 'још за увести Алат, али молимо Вас да прихватите моје понизно извињења за било које време сте истрошен. И'лл пост поново пријавите да ли Алат израђен. |
|
| |||
| |||
| Требали сте се помиње да је Нортон другарица. Ми би вам указао на алатки одмах. Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Хвала ЕФ - еарлы Нортон Уклањање Алат и поновно подизање система, без ЛивеУпдате у МСЦ и ниједан грешка у Евент Виеуер логс - уооохоооооо ![]() Ја бих споменуо сам да је то била ствар Нортон, али моја научила параноја о рачунарским безбедносним питањима на јавном форуму оутуеигхед моју потребу да добијете брзо поправити. Али хеј, открио сам велики Унлоцкер - тако много хвала и извињења за не буде горе испред почели с. |
|
| |||
| |||
| Глад га имаш разрађен. Много познатих производи могу бити попут гума на вашем ципела када се ради о уклањању. Поготово Нортон. То су рекли да имају и специфична метода за уклањање. Не брините о спомена имена производа. Ако су они правни ми немамо проблема са њим. Живели! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Одједном не могу да приступим уеб са "ууу" | оцастелл | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 19. јуна 2009 05:18 |
| Да ли Оулоок "лоад". Ост датотека при покретању превише? | јмлеугенио | Оффице & Апплицатионс | 0 | 29 мај 2009 01:02 |
| Принтање Ексцел - "Оут оф Меморы. Сачувај затворен или отворити датотеке или било који Апликације" Еррор | руипистола | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 23 мај 2009 01:18 |
| Делл инспирион 1721 - "Цант битни приступ диску узрок ормари искључен" Еррор | цхевыцоугирл | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 20 април 2009 09:09 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |