менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Як видалити файли, коли "Доступ заборонено"?

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 жовтня 2007, 12:20
Член групи

Default Як видалити файли, коли "Доступ заборонено"?

Привіт Хлопці,

Видалення і видалити програму, яка звільнила близько 1Gig, але є деякі залишки, що ховається звичай видалити тому що Windows 2000 Pro говорить: "вихідний файл може бути в експлуатації".

Один з них. EXE-файлу
Три з них. DLL-файлами
І один щоденний журнал (який повертає "Обмін порушення" при спробі видалити)

Там нічого у запуску, з малоймовірним винятком mobsync.exe, яка дозволила б ці "ударом у 'при завантаженні.

Я подивився на консоль управління, і забезпечив вступ там вона відключена, тому він не може почати. Але я все-таки отримати "Доступ заборонено" при спробі видалити, навіть якщо вони не файли, що належать або Microsoft Windows або Internet Explorer.

Навіть "CCleaner" і "Wise Registry Cleaner" не може видалити їх.

Будь-які ідеї мої друзі?
Old 13 жовтня 2007, 12:56
Модератор групи

Завантажити Unlocker Тут

Це має допомогти позбавитися від них:)

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 17 жовтня 2007, 02:56
Член групи

Завдяки Ю,

Хіба що і він вилучив порушника пунктів.

Але я не можу позбавитися від вступу в Службі консоль управління, що первісна програма була створена. Я намагався Запуск двох прибиральників реєстр знову, але безрезультатно.

Кожен раз, коли я завантаженні з'явився новий системний журнал помилки 7000 LiveUpdate (ім'я небажаного процесу і видалив), говорячи це не вдалося запуститися, оскільки вона не може знайти шляхи (що я вилучив, і не хочуть).

Я сказав консолі вимкніть цей процес і змінити статус користувача для гостя, але я б скоріше позбутися від цього процесу і будь-які пов'язані з ним файли (що я не можу знайти і не знаю, існує).

Будь-які ідеї, як отримати цю відсортовано друже мій?

Та багато.
Old 17 жовтня 2007, 03:23
Член групи

Шкодую про це хлопці, мені було надто пізно, щоб правити мого останнього посту.

Я так знайшов Нортон Removal Tool з їх сайту тут:

http://service1.symantec.com/SUPPORT...pkb=sharedtech

який використовується, тільки якщо в процесі видалення не є достатнім і продукт був спочатку отриманий через Вашого провайдера.

Існують і інші інструменти / інструкцій, якщо ви придбали товар і т.д.

Я ще належить встановити інструмент, але, будь ласка, прийміть мої вибачення за скромну будь-який час ви витратили. Я повторити спробу повідомити, мають у своєму розпорядженні чи інструмент працював.
Old 17 жовтня 2007, 05:43
Модератор групи

Вам варто було б згадати було Нортон Mate.

Ми б ви вказали на інструмент прямо зараз.

Цитата:
Будь ласка, прийміть мої вибачення за скромну будь-який час ви витратили.
Не турбуйтеся, ми тут, щоб допомогти.

Old 17 жовтня 2007, 13:44
Член групи

Завдяки EF - побігли Нортон Засіб видалення і перезавантаження, НЕ LiveUpdate в МСЦ і ніякої помилки в журналах подій - wooohoooooo

Я вже згадував це була річ Нортон, але моя параноя дізнався про проблеми комп'ютерної безпеки в громадському форумі переважили мою необхідно отримати швидке рішення. І Ей, я знайшов велику Unlocker - так багато, спасибі, і вибачення за відсутність спереду з самого початку.
Old 17 жовтня 2007, 13:53
Модератор групи

Радий, що ви отримали її розробив.

Багато відомих продукти можуть бути як гумку на вашій взуття, коли справа доходить до видалення. Особливо Нортон.

При цьому вони також мають специфічні методи для видалення.

Не турбуйтеся про згадці назви продуктів. Якщо вони є юридичними у нас немає проблем з ним.

Ура!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Раптом не може отримати доступ з веб-сайту "WWW" ocastell Веб дизайн, хостинг & SEO 1 19 червня 2009 05:18
Лі Oulook "Load". OST файлів при старті теж? jmleugenio Office Suites & Застосування 0 29 травня 2009 01:02
Excel Друк - "Недостатньо пам'яті. Збережіть і закрийте всі відкриті файли і додатки" помилка ruipistola Digital Imaging & Принтери 0 23 травня 2009 01:18
Dell Inspirion 1721 - "Cant доступ до диску причина Bit Locker відключена" Помилка chevycowgirl General Software чат 1 20 квітня 2009 09:09
Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". aechain Операційні системи Windows 5 24 січня 2008 15:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.