по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Как да разбера дали аз все още имам Изглед на моя компютър?

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри март, 2009, 07:57
Новите държави Група

Default Как да разбера дали аз все още имам Изглед на моя компютър?

Няколко седмици преди АЗ настанявам XP на моя компютър Изглед (каква грешка!). Ами аз загубих всичките си драйвери и сега компютъра ми е много бавен. Но забелязах, аз все още имам Vista файлове, които аз инсталиран назад, когато имах само Изглед на моя компютър. Означава ли това, аз все още имам Изглед някои където на моя компютър и се върна към Vista или какво?
Old 22-ри март, 2009, 07:59
Администратор Група

Как ли все още имам Изглед файлове на компютъра? Как да те отличава от останалите?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22-ри март, 2009, 08:01
Новите държави Група

Мога да отида в моя компютър и виждам папката програмни файлове (x86) или нещо подобно. Аз съм на друг компютър атм.
Old 22-ри март, 2009, 08:04
Администратор Група

Добре, че не означава нищо, x86 означава, 32Bit и могат да бъдат свързани с други ОС или дори малко на софтуер.

Когато инсталирате XP обикновено формат, така че е малко вероятно Vista е ляво, така или иначе не може да победим.

Бих резервно копие на всичко важно, лепя си Изглед DVD и направи пълен формат, след което инсталирайте.
Old 22-ри март, 2009, 08:07
Новите държави Група

Разбира се на компютъра ми не дойде с всички дискове. Така че аз ще трябва да отида да купя Vista предполагам. Когато инсталиран XP защо не го изтриете всички файлове, имах по-рано? Ако го е направил защото ми е наистина бавен компютър сега?
Old 22-ри март, 2009, 08:11
Администратор Група

Вашият компютър е бавен като вероятно не сте го настроя правилно, да не си инсталирате всички шофьори?

Изглед би са били изтрити, ако е пълен формат, така че, ако е оставена там е до вас.

Вие също може да инсталирате XP стартирате отново, този път изтриете всички дялове, след това да ги добавите отново, след което ПЪЛЕН NTFS формат.

След като отиде в Device Manager и проверете какви шофьори са изчезнали, да ги получите от Вашия уебсайт на производителите и да ги инсталирате.
Old 22 март 2009 г., 08:16
Новите държави Група

Аз само инсталирани на дънната платка шофьори и моята мрежа шофьори. Предполагам, че ще трябва да се опита да инсталирате XP отново. Благодарности!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Vista PC Принтинг да XP компютър - Брат HL1440 seaturtle Digital Imaging & Принтери 0 13 Юни 2009 13:12
VISTA и XP на един и същ компютър - възможно ли е? ryannathans Windows операционни системи 4 13 Jan 2009 08:53
Аз не съм като забавно да инсталирате Vista на новия ми компютър. xarzu Windows операционни системи 5 2-ро Апр 2008 08:39
Нов компютър и Нова IIS проблеми с Windows Vista xarzu Windows операционни системи 2 1-во Апр 2008 15:54
Може ли едно-единствено ядрото на процесора компютъра използва Vista 64bit? cheesepuff Windows операционни системи 1 13 ноември 2007 01:17
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc