![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Няколко седмици преди АЗ настанявам XP на моя компютър Изглед (каква грешка!). Ами аз загубих всичките си драйвери и сега компютъра ми е много бавен. Но забелязах, аз все още имам Vista файлове, които аз инсталиран назад, когато имах само Изглед на моя компютър. Означава ли това, аз все още имам Изглед някои където на моя компютър и се върна към Vista или какво? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Как ли все още имам Изглед файлове на компютъра? Как да те отличава от останалите?
| |||
| |||
| Мога да отида в моя компютър и виждам папката програмни файлове (x86) или нещо подобно. Аз съм на друг компютър атм. |
|
| |||
| |||
| Добре, че не означава нищо, x86 означава, 32Bit и могат да бъдат свързани с други ОС или дори малко на софтуер. Когато инсталирате XP обикновено формат, така че е малко вероятно Vista е ляво, така или иначе не може да победим. Бих резервно копие на всичко важно, лепя си Изглед DVD и направи пълен формат, след което инсталирайте. |
|
| |||
| |||
| Разбира се на компютъра ми не дойде с всички дискове. Така че аз ще трябва да отида да купя Vista предполагам. Когато инсталиран XP защо не го изтриете всички файлове, имах по-рано? Ако го е направил защото ми е наистина бавен компютър сега? |
|
| |||
| |||
| Вашият компютър е бавен като вероятно не сте го настроя правилно, да не си инсталирате всички шофьори? Изглед би са били изтрити, ако е пълен формат, така че, ако е оставена там е до вас. Вие също може да инсталирате XP стартирате отново, този път изтриете всички дялове, след това да ги добавите отново, след което ПЪЛЕН NTFS формат. След като отиде в Device Manager и проверете какви шофьори са изчезнали, да ги получите от Вашия уебсайт на производителите и да ги инсталирате. |
|
| |||
| |||
| Аз само инсталирани на дънната платка шофьори и моята мрежа шофьори. Предполагам, че ще трябва да се опита да инсталирате XP отново. Благодарности! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Vista PC Принтинг да XP компютър - Брат HL1440 | seaturtle | Digital Imaging & Принтери | 0 | 13 Юни 2009 13:12 |
| VISTA и XP на един и същ компютър - възможно ли е? | ryannathans | Windows операционни системи | 4 | 13 Jan 2009 08:53 |
| Аз не съм като забавно да инсталирате Vista на новия ми компютър. | xarzu | Windows операционни системи | 5 | 2-ро Апр 2008 08:39 |
| Нов компютър и Нова IIS проблеми с Windows Vista | xarzu | Windows операционни системи | 2 | 1-во Апр 2008 15:54 |
| Може ли едно-единствено ядрото на процесора компютъра използва Vista 64bit? | cheesepuff | Windows операционни системи | 1 | 13 ноември 2007 01:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |