menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Jak zjistím, zda mám ještě Vista na mém počítači?

Reply

Thread Nástroje
Old 22 března 2009, 07:57
Nový člen skupiny

Default Jak zjistím, zda mám ještě Vista na mém počítači?

Před několika týdny jsem nainstaloval XP na počítači Vista (jaká chyba!). Dobře jsem ztratil všechny své řidiče a můj počítač je opravdu pomalý. Ale všiml jsem si, pořád mám Vista soubory, které jsem nainstaloval zpět, když jsem právě Vista na mém počítači. Znamená to, že jsem ještě nějaké Vista, kde na svém počítači a jdu zpátky do Vista, nebo co?
Old 22 března 2009, 07:59
Administrátor Skupina

Jak víte, že máte stále Vista soubory na počítači? Jak to dělají vystupovat?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 března 2009, 08:01
Nový člen skupiny

Můžu jít do svého počítače a vidím složky Program Files (x86) nebo něco podobného. Já jsem na jiném počítači atm.
Old 22 března 2009, 08:04
Administrátor Skupina

Dobře, že nic neznamená, x86 znamená 32Bit a mohlo by být spojeno s OS nebo dokonce kousek software.

Při instalaci XP normálně formátu, takže je nepravděpodobné, že Vista je vlevo, a to buď způsobem nemůžete vrátit zpět.

Já bych zálohovat něco důležitého, držet ve vašem Vista DVD a do plného formátu, pak nainstalovat.
Old 22 března 2009, 08:07
Nový člen skupiny

Samozřejmě můj počítač nepřišel s disky. Takže budu muset jít koupit Vista myslím. Když jsem nainstaloval XP, proč to odstranit všechny soubory jsem měl před? Pokud by tomu tak, proč je můj počítač docela pomalé teď?
Old 22 března 2009, 08:11
Administrátor Skupina

Váš počítač je pravděpodobně pomalý, jak jste jej nastavit správné, jste nainstalovat všechny ovladače?

Vista by byly odstraněny, pokud jste plném formátu, takže pokud je ponecháno na tu, že je na vás.

Můžete také spustit instalaci XP znovu, tentokrát odstraňte všechny oddíly, pak je přidat znovu, pak FULL NTFS formátu.

Poté, co jdou do správce zařízení a zkontrolovat, jaké ovladače chybí, je získat z webové stránky výrobce a nainstalovat je.
Old 22. března 2009, 08:16
Nový člen skupiny

Já jen nainstalované ovladače základní desky a mé síťové ovladače. Asi budu muset vyzkoušet a nainstalovat XP znovu. Díky!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Tisk na PC Vista, XP Computer - Bratr HL1440 seaturtle Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 13 června 2009 13:12
Vista a XP na stejném počítači - možné? ryannathans Operační systémy Windows 4 13. leden 2009 08:53
Nejsem zábava instalaci Vista na mém novém počítači. xarzu Operační systémy Windows 5 2. dubna 2008 08:39
Nový počítač a New IIS problémy s Windows Vista xarzu Operační systémy Windows 2 1. dubna 2008 15:54
Může jediné jádro procesoru počítač používat Vista 64bit? cheesepuff Operační systémy Windows 1 13. listopadu 2007 01:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.