![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Před několika týdny jsem nainstaloval XP na počítači Vista (jaká chyba!). Dobře jsem ztratil všechny své řidiče a můj počítač je opravdu pomalý. Ale všiml jsem si, pořád mám Vista soubory, které jsem nainstaloval zpět, když jsem právě Vista na mém počítači. Znamená to, že jsem ještě nějaké Vista, kde na svém počítači a jdu zpátky do Vista, nebo co? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak víte, že máte stále Vista soubory na počítači? Jak to dělají vystupovat?
| |||
| |||
| Můžu jít do svého počítače a vidím složky Program Files (x86) nebo něco podobného. Já jsem na jiném počítači atm. |
|
| |||
| |||
| Dobře, že nic neznamená, x86 znamená 32Bit a mohlo by být spojeno s OS nebo dokonce kousek software. Při instalaci XP normálně formátu, takže je nepravděpodobné, že Vista je vlevo, a to buď způsobem nemůžete vrátit zpět. Já bych zálohovat něco důležitého, držet ve vašem Vista DVD a do plného formátu, pak nainstalovat. |
|
| |||
| |||
| Samozřejmě můj počítač nepřišel s disky. Takže budu muset jít koupit Vista myslím. Když jsem nainstaloval XP, proč to odstranit všechny soubory jsem měl před? Pokud by tomu tak, proč je můj počítač docela pomalé teď? |
|
| |||
| |||
| Váš počítač je pravděpodobně pomalý, jak jste jej nastavit správné, jste nainstalovat všechny ovladače? Vista by byly odstraněny, pokud jste plném formátu, takže pokud je ponecháno na tu, že je na vás. Můžete také spustit instalaci XP znovu, tentokrát odstraňte všechny oddíly, pak je přidat znovu, pak FULL NTFS formátu. Poté, co jdou do správce zařízení a zkontrolovat, jaké ovladače chybí, je získat z webové stránky výrobce a nainstalovat je. |
|
| |||
| |||
| Já jen nainstalované ovladače základní desky a mé síťové ovladače. Asi budu muset vyzkoušet a nainstalovat XP znovu. Díky! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tisk na PC Vista, XP Computer - Bratr HL1440 | seaturtle | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 13 června 2009 13:12 |
| Vista a XP na stejném počítači - možné? | ryannathans | Operační systémy Windows | 4 | 13. leden 2009 08:53 |
| Nejsem zábava instalaci Vista na mém novém počítači. | xarzu | Operační systémy Windows | 5 | 2. dubna 2008 08:39 |
| Nový počítač a New IIS problémy s Windows Vista | xarzu | Operační systémy Windows | 2 | 1. dubna 2008 15:54 |
| Může jediné jádro procesoru počítač používat Vista 64bit? | cheesepuff | Operační systémy Windows | 1 | 13. listopadu 2007 01:17 |
| Thread Nástroje | |
| |