μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω ακόμα Vista σε υπολογιστή μου;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Μαρτίου, 2009, 07:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω ακόμα Vista σε υπολογιστή μου;

Μερικές εβδομάδες θα εγκαταστήσει XP σε Vista υπολογιστή μου (τι λάθος!). Καλά έχασα όλους τους οδηγούς μου και τώρα ο υπολογιστής μου είναι πολύ αργοί. Αλλά είδα πήρα ακόμη Vista αρχεία που θα εγκατασταθεί πίσω όταν είχα μόλις Vista στον υπολογιστή μου. Μήπως αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να έχει κάποια μακρινή όταν στον υπολογιστή μου και να πάω πίσω στη μακρινή θέα ή τι;
Old 22 Μαρτίου, 2009, 07:59
Διαχειριστής Ομάδα

Πώς γνωρίζετε ότι ακόμα Vista αρχεία στον υπολογιστή; Πώς ξεχωρίζουν;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Μαρτίου, 2009, 08:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Μπορώ να πάω στον υπολογιστή μου και βλέπω το φάκελο αρχεία του προγράμματος (x86) ή κάτι τέτοιο. Είμαι σε άλλο atm υπολογιστή.
Old 22 Μαρτίου, 2009, 08:04
Διαχειριστής Ομάδα

Καλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, x86 μέσα 32Bit και θα μπορούσαν να συνδέονται με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα ή ακόμα και ένα κομμάτι του λογισμικού.

Κατά την εγκατάσταση του XP σας κανονικά σχήμα, έτσι είναι απίθανο Vista ήταν αριστερά, είτε τον τρόπο δεν μπορείτε να επαναφέρετε.

Θα αντίγραφα ασφαλείας τίποτα σημαντικό, ραβδί σε μακρινή θέα DVD σας και να κάνετε μια πλήρη μορφή, στη συνέχεια εγκαταστήστε.
Old 22 Μαρτίου, 2009, 08:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Φυσικά ο υπολογιστής μου δεν ήρθε με οποιοδήποτε δίσκους. Γι 'αυτό και πρόκειται να πρέπει να πάει αγοράσουν Vista υποθέτω. Όταν εγκατέστησα XP γιατί δεν το διαγράφει όλα τα αρχεία που είχα με πριν; Αν το έκανε γιατί ο υπολογιστής μου είναι πολύ αργοί τώρα;
Old 22 Μαρτίου, 2009, 08:11
Διαχειριστής Ομάδα

Ο υπολογιστής σας είναι μάλλον αργή, όπως δεν την έχετε δημιουργήσει σωστές, έκανε την εγκατάσταση όλων των οδηγών σας;

Vista θα έχουν διαγραφεί εάν κάνατε μια πλήρη μορφή, οπότε αν είναι σε λειτουργία υπάρχει εναπόκειται σε σας.

Θα μπορούσατε επίσης να εκτελέσετε την εγκατάσταση XP και πάλι, αυτή τη φορά να διαγράψετε όλα τα διαμερίσματα, στη συνέχεια προσθέστε ξανά, στη συνέχεια ΠΛΗΡΕΣ NTFS μορφή.

Μετά πηγαίνετε στο Device Manager και ελέγξτε τι οδηγοί λείπουν, τα πάρουμε από τους κατασκευαστές σας ιστοσελίδα και την εγκατάσταση τους.
Old 22 Μαρ. 2009, 08:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Εγκατέστησα μόνο τους οδηγούς και τους οδηγούς της μητρικής πλακέτας του δικτύου μου. Υποθέτω ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να εγκαταστήσετε XP ξανά. Ευχαριστώ!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Vista PC εκτύπωσης σε XP Υπολογιστών - Brother HL1440 seaturtle Digital Imaging & Printers 0 13 Ιουν 2009 13:12
Vista και XP στον ίδιο υπολογιστή - είναι δυνατόν; ryannathans Λειτουργικά συστήματα Windows 4 13 Ιαν 2009 08:53
Δεν είμαι διασκεδάζοντας εγκατάσταση Vista σε νέο υπολογιστή μου. xarzu Λειτουργικά συστήματα Windows 5 2 Απρ 2008 08:39
Νέο υπολογιστή IIS και τη Νέα προβλήματα με τα Windows Vista xarzu Λειτουργικά συστήματα Windows 2 1 Απρ 2008 15:54
Μπορεί ένα ενιαίο πυρήνα CPU χρήση υπολογιστή Vista 64bit; cheesepuff Λειτουργικά συστήματα Windows 1 13 Νοε 2007 01:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.