manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Kako mogu znati da li još uvijek imam Vidik na My Computer?

Reply

Thread Tools
Old 22 ožujak 2009, 07:57
Novi član grupe

Par tjedana sam instalirao XP na moj Vidik računalo (što je greška!). Pa sam izgubio sve svoje vozače i zatim moj računalo je stvarno spor. Ali sam primjetio sam još dobio Vidik kartoteka taj JA Installer natrag kad sam imala samo Vidik na temelju moj računar. Znači li to još uvijek imam neke gdje Vidik na moj računalo i ja ići leđa to Vista ili što?
Old 22 ožujak 2009, 07:59
Administrator Group

Kako vi znate još uvijek imati Vidik kartoteka na računalo? Kako se isticati?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 ožujak 2009, 08:01
Novi član grupe

Ja mogu ići na moj računalo i vidim mapu Program Files (x86) ili nešto slično. Ja sam na drugom računalu atm.
Old 22 ožujak 2009, 08:04
Administrator Group

Pa to ne znači ništa, x86 znači 32Bit i mogao biti povezan na bilo koji OS ili čak i malo softvera.

Kada instalirate XP te normalno formatu, tako da je malo vjerojatno Vidik je ostavio, ili način na koji se ne može poništiti.

Ja bih natrag gore ništa važno, staviti u tvoj Vidik DVD-i ne puni format onda instalirati.
Old 22 ožujak 2009, 08:07
Novi član grupe

Naravno, moje računalo nije došao s bilo koje diskove. Na taj način Im 'idući u morati ići kupiti Vista Pretpostavljam. Kada sam instalirao XP zašto nije to izbrisati svi kartoteka sam imao prije na? Ako je to učinio, zašto je moje računalo sporo sad stvarno?
Old 22 ožujak 2009, 08:11
Administrator Group

Vaše računalo je vjerojatno sporo jer je niste ispravno postavili, jeste li instalirali sve svoje vozače?

Vista bi bila obrisana ako nisi puni format, pa ako je na lijevoj strani nalazi se dolje do vas.

Također se mogao pokrenuti XP instalaciju ponovo, ovaj put izbrisati sve particije, onda ih ponovo dodati, a zatim sva format NTFS.

Nakon što je ići u Device Manager i provjerite što vozači nedostaju ih dobiti od svog proizvođača web stranice i instalirati ih.
Old 22. ožujak 2009, 08:16
Novi član grupe

Ja samo instaliran matična ploča vozača i moja mreža vozač. Mislim da ću morati probati i uvesti koga u službu XP ponovo. Hvala!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.