![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Pár hete telepítettem XP-m Kilátás számítógép (micsoda tévedés!). Hát, elveszett minden az én járművezetők és most a számítógépem nagyon lassan. De észrevettem, még mindig van Vista fájlok telepítettem vissza, amikor az imént Vista-ra számítógépem. Ez azt jelenti, még ha néhány Vista-ra számítógépem és megyek vissza a Vista, vagy mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Honnan tudod, hogy még mindig van Vista fájlokat a számítógépen? Hogyan állnak ki?
| |||
| |||
| Mehetek a számítógéphez, és látom azt a mappát Program Files (x86) vagy valami ilyesmi. Én egy másik számítógépen atm. |
|
| |||
| |||
| Hát ez nem jelent semmit, azt jelenti, 32Bit és x86 lehetne kapcsolni minden olyan operációs rendszer vagy akár egy kis szoftver. Amikor telepíti XP-vel rendesen formátumú, így nem valószínű, Vista maradt, vagy ahogy nem vonhatók vissza. Szeretnék valami biztonsági másolatot készíteni fontos, botot a Vista DVD-t, és csinál egy teljes formázás, majd telepíteni. |
|
| |||
| |||
| Természetesen számítógépem nem jött semmilyen lemezeket. Szóval megyek mennem vásárolni Vista gondolom. Amikor én beiktatott XP miért nem, hogy törölje az összes fájlt az volt korábban? Ha igen, miért van a számítógép nagyon lassan most? |
|
| |||
| |||
| A számítógép valószínűleg lassú, mint te még nem állított fel helyes, nem telepíti az összes meghajtót? Kilátás törléséhez vezetett volna, ha nem egy teljes formázás, így ha ez marad ott is le neked. Ön is fut az XP telepítését újra, ezúttal törölje a partíciót, majd adja őket újra, majd a teljes NTFS formátumban. Miután bemegy Device Manager, és ellenőrizze, milyen meghajtókat hiányzik, hozd el őket a gyártó honlapján, és telepíti azokat. |
|
| |||
| |||
| Én csak beiktatott a vezetők és az én alaplapi hálózati illesztőprogramokat. Azt hiszem lesz, hogy megpróbálja telepíteni XP újra. Köszönöm! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista PC Nyomtatás XP Számítógép - Brother HL1440 | seaturtle | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 13. június 2009 13:12 |
| VISTA és XP-on ugyanazon a számítógépen - lehetséges? | ryannathans | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13. január 2009 08:53 |
| Én nem szórakoztató Vista telepítése új számítógépre. | xarzu | A Windows operációs rendszerek | 5 | 2. április 2008 08:39 |
| Új számítógép és az új IIS problémákat a Windows Vista | xarzu | A Windows operációs rendszerek | 2 | 1. április 2008 15:54 |
| Tud egy core CPU számítógép használata Vista 64bit? | cheesepuff | A Windows operációs rendszerek | 1 | 13. november 2007 01:17 |
| Téma eszközök | |
| |