![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| לפני שבועיים התקנתי XP על המחשב שלי Vista (איזו טעות!). טוב אני איבדתי את כל מנהלי ההתקנים במחשב שלי, ועכשיו הוא ממש איטי. אבל שמתי לב שאני עדיין יש Vista קבצים התקנתי בחזרה כאשר היה לי רק Vista במחשב שלי. האם זה אומר שאני עדיין יש בו כמה Vista במחשב שלי ואני חוזר Vista או מה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איך אתה יודע שאתה עדיין Vista הקבצים במחשב? איך הם עומדים לצאת?
| |||
| |||
| אני יכול ללכת על המחשב שלי ואני רואה את התיקייה Program Files (x86) או משהו כזה. אני במחשב אחר ATM. |
|
| |||
| |||
| טוב זה לא אומר כלום, x86 ו 32Bit פירושו יכול להיות מקושר לכל מערכת הפעלה או אפילו קצת של התוכנה. כאשר אתה מתקין XP אתה בדרך כלל הפורמט, כך שלא היה נותר Vista, כך או כך אתה לא יכול לדרדר אחורה. הייתי לגבות כל דבר חשוב, המקל שלך Vista ו-DVD לעשות פורמט מלא ואז להתקין. |
|
| |||
| |||
| כמובן את המחשב שלי לא לבוא עם כל הדיסקים. אז אני הולך צריך ללכת לקנות Vista אני מניח. כאשר התקנתי XP מדוע לא למחוק את כל הקבצים שהיו לי לפני? אם אותו למה הוא עשה את המחשב שלי ממש איטי עכשיו? |
|
| |||
| |||
| המחשב האישי שלך הוא כנראה איטי מאחר שלא להגדיר את זה נכון, האם להתקין את כל מנהלי ההתקנים? Vista היה נמחק אם עשית פורמט מלא, אז אם הוא נותר על שם למטה זה בשבילך. אתה יכול גם להפעיל את ההתקנה של XP שוב, זה הזמן למחוק את כל המחיצות, ולאחר מכן להוסיף אותם שוב, אז מלא בפורמט NTFS. אחרי נכנס מנהל ההתקנים ולבדוק מה מנהלי התקנים חסרים, לקבל מהם את יצרני האתר ולהתקין אותם. |
|
| |||
| |||
| אני רק התקנתי את מנהלי ההתקנים ואת לוח האם שלי רשת הנהגים. אני מניח שאני יהיה חייב לנסות שוב להתקין XP. תודה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Vista במחשב הדפסה על המחשב XP - Brother HL1440 | seaturtle | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 13 יוני 2009 13:12 |
| Vista ו XP על אותו מחשב - אפשרי? | ryannathans | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 ינואר 2009 08:53 |
| אני לא נהנה להתקין Vista על המחשב החדש שלי. | xarzu | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 2nd אפריל 2008 08:39 |
| מחשב חדש ו-IIS בעיות חדש עם Windows Vista | xarzu | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ב -1 לאפריל 2008 15:54 |
| האם מעבד ליבה אחת להשתמש במחשב Vista 64bit? | cheesepuff | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 13 נובמבר 2007 01:17 |
| שרשרת כלים | |
| |