mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Kaip man žinoti, jei dar liko Vista "kompiuteryje?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 22, 2009, 07:57
Naujas Narys

Default Kaip man žinoti, jei dar liko Vista "kompiuteryje?

Keletą savaičių atgal aš įdiegta XP Vista mano kompiuteris (kas klaida!). Na aš praradau visus savo tvarkykles ir dabar mano kompiuteryje yra labai lėtas. Bet aš pastebėjau, aš vis dar turiu Vista failus, Įdiegiau atgal, kai turėjau tik Vista "kompiuteryje. Ar tai reiškia, aš vis tiek Vista, kai kur ant mano kompiuterio ir aš grįžti į Vista, ar ką?
Old Kovas 22, 2009, 07:59
Administrator Grupė

Kaip žinote, dar Vista failus kompiuteryje? Kaip jie išsiskirs?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Kovas 22, 2009, 08:01
Naujas Narys

Galiu eiti į savo kompiuterį ir matau aplanke Program Files (x86) arba kažkas panašaus. Aš kito kompiuterio atm.
Old Kovas 22, 2009, 08:04
Administrator Grupė

Na tai nereiškia nieko, x86 tai 32Bit, ir gali būti susijęs su kokia nors OS ar net programinės įrangos.

Kai įdiegsite XP, galite paprastai formatu, todėl mažai tikėtina, Vista kairę, arba, kaip jūs negalite priversti atsitraukti.

Norėčiau atsargines nieko svarbu laikytis savo Vista DVD ir daryti visiškai formatas įdiegti.
Old Kovas 22, 2009, 08:07
Naujas Narys

Žinoma, mano kompiuteryje neateina su diskais. So I'm going to turi eiti pirkti Vista, manau. Kai aš įdiegta XP, tai kodėl ne ją ištrinti visus failus turėjau dėl anksčiau? Jei ji tai padarė, kodėl mano kompiuteryje tikrai lėtai dabar?
Old Kovas 22, 2009, 08:11
Administrator Grupė

Kompiuteris yra turbūt lėtai, kaip jūs nustatėte jį ištaisyti, o jūs įdiegti visas tvarkykles?

Vista būtų ištrinta, jei jūs visą formatą, todėl, jei jis paliktas ten yra nustatytos jums.

Taip pat galite paleisti XP įdiegti dar kartą, šį kartą ištrinti visus skirsnius, po to juos vėl, tada VISAS NTFS formato.

Po to eiti į Device Manager ir tikrinti, kas vairuotojų trūksta, gauti juos iš savo gamintojų svetainės ir įdiekite juos.
Old Kovas 22, 2009, 08:16
Naujas Narys

Aš tik įdiegta Portatiles vairuotojams ir Mano tinklo tvarkykles. I guess I'll have to bandyti ir diegti XP "iš naujo. Ačiū!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vista PC Spausdinimas XP - Brother HL1440 seaturtle Digital Imaging & Printers 0 Birželis 13, 2009 13:12
Vista ir XP viename kompiuteryje - įmanoma? ryannathans Windows "operacinės sistemos 4 13 sausis 2009 08:53
Nesu smagiai įdiegti Vista mano naujas kompiuteris. xarzu Windows "operacinės sistemos 5 2 balandis 2008 08:39
Naujas kompiuteris ir naująjį IIS problemų su Windows Vista xarzu Windows "operacinės sistemos 2 1 balandis 2008 15:54
Ar vieno Core CPU kompiuterio naudojimo Vista 64bit? cheesepuff Windows "operacinės sistemos 1 Lapkritis 13, 2007 01:17
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.