![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Keletą savaičių atgal aš įdiegta XP Vista mano kompiuteris (kas klaida!). Na aš praradau visus savo tvarkykles ir dabar mano kompiuteryje yra labai lėtas. Bet aš pastebėjau, aš vis dar turiu Vista failus, Įdiegiau atgal, kai turėjau tik Vista "kompiuteryje. Ar tai reiškia, aš vis tiek Vista, kai kur ant mano kompiuterio ir aš grįžti į Vista, ar ką? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip žinote, dar Vista failus kompiuteryje? Kaip jie išsiskirs?
| |||
| |||
| Galiu eiti į savo kompiuterį ir matau aplanke Program Files (x86) arba kažkas panašaus. Aš kito kompiuterio atm. |
|
| |||
| |||
| Na tai nereiškia nieko, x86 tai 32Bit, ir gali būti susijęs su kokia nors OS ar net programinės įrangos. Kai įdiegsite XP, galite paprastai formatu, todėl mažai tikėtina, Vista kairę, arba, kaip jūs negalite priversti atsitraukti. Norėčiau atsargines nieko svarbu laikytis savo Vista DVD ir daryti visiškai formatas įdiegti. |
|
| |||
| |||
| Žinoma, mano kompiuteryje neateina su diskais. So I'm going to turi eiti pirkti Vista, manau. Kai aš įdiegta XP, tai kodėl ne ją ištrinti visus failus turėjau dėl anksčiau? Jei ji tai padarė, kodėl mano kompiuteryje tikrai lėtai dabar? |
|
| |||
| |||
| Kompiuteris yra turbūt lėtai, kaip jūs nustatėte jį ištaisyti, o jūs įdiegti visas tvarkykles? Vista būtų ištrinta, jei jūs visą formatą, todėl, jei jis paliktas ten yra nustatytos jums. Taip pat galite paleisti XP įdiegti dar kartą, šį kartą ištrinti visus skirsnius, po to juos vėl, tada VISAS NTFS formato. Po to eiti į Device Manager ir tikrinti, kas vairuotojų trūksta, gauti juos iš savo gamintojų svetainės ir įdiekite juos. |
|
| |||
| |||
| Aš tik įdiegta Portatiles vairuotojams ir Mano tinklo tvarkykles. I guess I'll have to bandyti ir diegti XP "iš naujo. Ačiū! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista PC Spausdinimas XP - Brother HL1440 | seaturtle | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 13, 2009 13:12 |
| Vista ir XP viename kompiuteryje - įmanoma? | ryannathans | Windows "operacinės sistemos | 4 | 13 sausis 2009 08:53 |
| Nesu smagiai įdiegti Vista mano naujas kompiuteris. | xarzu | Windows "operacinės sistemos | 5 | 2 balandis 2008 08:39 |
| Naujas kompiuteris ir naująjį IIS problemų su Windows Vista | xarzu | Windows "operacinės sistemos | 2 | 1 balandis 2008 15:54 |
| Ar vieno Core CPU kompiuterio naudojimo Vista 64bit? | cheesepuff | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 13, 2007 01:17 |
| Temos įrankiai | |
| |