![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kilka tygodni temu zainstalowałem XP na moim komputerze Vista (co za błąd!). A ja straciłem wszystkie moje sterowniki i teraz mój komputer jest bardzo powolny. Ale zauważyłem, I Still Got Vista plików, które zainstalowałem z powrotem, gdy miałem zaledwie Vista na moim komputerze. Czy to oznacza, mam jeszcze pewne, gdzie Vista na moim komputerze i mogę wrócić do XP, czy co? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak wiesz jeszcze plików Vista na komputerze? Jak się wyróżnić?
| |||
| |||
| Mogę iść do mojego komputera i widzę folderu Program Files (x86) lub coś w tym rodzaju. Jestem na innym komputerze atm. |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że nic nie znaczy, x86 oznacza 32bit i może być związana z dowolnym systemie operacyjnym, a nawet oprogramowaniem. Po zainstalowaniu XP normalnie format, więc mało prawdopodobne, Vista było, tak czy inaczej nie można cofnąć. Chciałbym wykonać kopię zapasową czymś ważnym, trzymać w Vista DVD i zrobić pełny format a następnie zainstalować. |
|
| |||
| |||
| Oczywiście mój komputer nie pochodzą z żadnych płyt. Więc będę musiał go kupić Vista sądzę. Po zainstalowaniu XP, dlaczego nie jest usunąć wszystkie pliki miałem na przed? Jeśli tak, dlaczego mój komputer jest bardzo powolny teraz? |
|
| |||
| |||
| Twój komputer jest zapewne powolny, jak nie masz go ustawić poprawne, czy zainstalować wszystkie sterowniki? Vista zostałyby usunięte, jeśli nie pełnym formacie, więc jeśli jest to w lewo w dół nie jest dla Ciebie. Można również uruchomić XP zainstalować ponownie, tym razem usunąć wszystkie partycje, a następnie dodać je ponownie, a następnie Pełne formatowanie NTFS. Po przejść do menedżera urządzeń i sprawdź, co kierowców brakuje, uzyskać je od producenta strony internetowej i zainstalować je. |
|
| |||
| |||
| I tylko zainstalowane sterowniki płyty głównej i moje sterowniki sieciowe. Chyba będę musiał spróbować zainstalować XP. Dzięki! |
![]() |
|
| Zakładki |