![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Câteva săptămâni în urmă am instalat XP pe computerul meu Vista (ceea ce o greşeală!!). Ei bine mi-am pierdut toate driver-ele mele şi acum meu calculator este foarte lent. Dar am observat Încă mai am Vista fişierele pe care am instalat înapoi când am avut doar Vista pe computerul meu. Asta înseamnă încă mai am nişte Vista în cazul în care pe computerul meu şi mă întorc la Vista, sau ce? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cum de ştii tu încă mai au fişiere Vista pe PC-ul? Cum le iasa in evidenta?
| |||
| |||
| Nu pot merge la computerul meu şi văd folderul Program Files (x86) sau ceva de genul asta. Sunt pe un alt calculator atm. |
|
| |||
| |||
| Ei bine asta nu inseamna nimic, x86 mijloace pe 32 de biţi şi ar putea fi legate de orice sistem de operare sau chiar un pic de software. Când a instala XP în mod normal format, aşa că este puţin probabil ca Vista a fost lăsat, fie fel nu puteţi să reveniţi. Mi-ar spate sus nimic important, stick în DVD-ul dvs. Vista şi a face un format complet apoi atunci a instala. |
|
| |||
| |||
| Desigur, calculatorul meu nu a venit cu orice discuri. Aşa că am de gând să trebuie să meargă cumpere Vista Presupun. Când m-am instalat XP de ce nu a făcut-o ştergeţi toate fişierele am avut pe înainte? În cazul în care a făcut-o de ce este calculatorul meu într-adevăr lent acum? |
|
| |||
| |||
| PC-ul este lent, probabil ca nu v-aţi stabilit-o corect, te-ai instalat toate driver-ele dvs.? Vista ar fi fost şterse, dacă ai făcut-un format complet, deci, dacă este lăsat pe acolo este în jos la tine. Ai putea rula XP a instala, de asemenea, din nou, de data aceasta şterge orice partiţii, apoi adăugaţi-le din nou, apoi FULL format NTFS. După ce intra în Device Manager şi de a verifica ce driver-e lipsesc, a lua pe ei de la producătorii de site-ul dvs. şi să le instaleze. |
|
| |||
| |||
| Eu doar instalat driverele placa de bază şi drivere de reţea mea. Cred ca va trebui să încercaţi şi de a instala XP din nou. Mulţumesc! |
![]() |
|
| Marcaje |