menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Ako zistím, či mám ešte Vista na mojom počítači?

Reply

Thread Tools
Old 22 marca 2009, 07:57
Nový člen skupiny

Default Ako zistím, či mám ešte Vista na mojom počítači?

Pred niekoľkými týždňami som nainstaloval XP na počítači Vista (aká chyba!). Dobre som stratil všetky svoje vodiča a môj počítač je naozaj pomalý. Ale všimol som si, pořád mám Vista súbory, ktoré som nainstaloval späť, keď som práve Vista na mojom počítači. Znamená to, že som ešte nejaké Vista, kde na svojom počítači a idem späť do Vista, alebo čo?
Old 22 marca 2009, 07:59
Administrátor Skupina

Ako viete, že máte stále Vista súbory na počítači? Ako to robia vystupovať?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 marca 2009, 08:01
Nový člen skupiny

Môžem ísť do svojho počítača a vidím zložky Program Files (x86) alebo niečo podobné. Ja som na inom počítači atm.
Old 22 marca 2009, 08:04
Administrátor Skupina

Dobre, že nič neznamená, x86 znamená 32Bit a mohlo by byť spojené s OS alebo dokonca kúsok softvér.

Pri inštalácii XP normálne formáte, takže je nepravdepodobné, že Vista je vľavo, a to buď spôsobom nemôžete vrátiť späť.

Já bych zálohovať niečo dôležité, držať vo vašom Vista DVD a do plného formátu, potom nainštalovať.
Old 22 marca 2009, 08:07
Nový člen skupiny

Samozrejme môj počítač neprišiel s disky. Takže budem musieť ísť kúpiť Vista myslím. Keď som nainstaloval XP, prečo to odstrániť všetky súbory som mal pred? Ak by tomu tak, prečo je môj počítač docela pomalé teraz?
Old 22 marca 2009, 08:11
Administrátor Skupina

Váš počítač je pravdepodobne pomalý, ako ste ho nastaviť správne, ste nainštalovať všetky ovládače?

Vista by boli odstránené, ak ste plnom formáte, takže ak je ponechané na tú, že je na vás.

Môžete tiež spustiť inštaláciu XP znovu, tentoraz odstráňte všetky oddiely, potom je pridať znovu, potom FULL NTFS formáte.

Potom, čo idú do správcu zariadení a skontrolovať, aké ovládače chýba, je získať z webovej stránky výrobcu a nainštalovať ich.
Old 22. marca 2009, 08:16
Nový člen skupiny

Ja len nainštalované ovládače základnej dosky a mojej sieťové ovládače. Asi budem musieť vyskúšať a nainstalovat XP znovu. Vďaka!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.