![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pred niekoľkými týždňami som nainstaloval XP na počítači Vista (aká chyba!). Dobre som stratil všetky svoje vodiča a môj počítač je naozaj pomalý. Ale všimol som si, pořád mám Vista súbory, ktoré som nainstaloval späť, keď som práve Vista na mojom počítači. Znamená to, že som ešte nejaké Vista, kde na svojom počítači a idem späť do Vista, alebo čo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako viete, že máte stále Vista súbory na počítači? Ako to robia vystupovať?
| |||
| |||
| Môžem ísť do svojho počítača a vidím zložky Program Files (x86) alebo niečo podobné. Ja som na inom počítači atm. |
|
| |||
| |||
| Dobre, že nič neznamená, x86 znamená 32Bit a mohlo by byť spojené s OS alebo dokonca kúsok softvér. Pri inštalácii XP normálne formáte, takže je nepravdepodobné, že Vista je vľavo, a to buď spôsobom nemôžete vrátiť späť. Já bych zálohovať niečo dôležité, držať vo vašom Vista DVD a do plného formátu, potom nainštalovať. |
|
| |||
| |||
| Samozrejme môj počítač neprišiel s disky. Takže budem musieť ísť kúpiť Vista myslím. Keď som nainstaloval XP, prečo to odstrániť všetky súbory som mal pred? Ak by tomu tak, prečo je môj počítač docela pomalé teraz? |
|
| |||
| |||
| Váš počítač je pravdepodobne pomalý, ako ste ho nastaviť správne, ste nainštalovať všetky ovládače? Vista by boli odstránené, ak ste plnom formáte, takže ak je ponechané na tú, že je na vás. Môžete tiež spustiť inštaláciu XP znovu, tentoraz odstráňte všetky oddiely, potom je pridať znovu, potom FULL NTFS formáte. Potom, čo idú do správcu zariadení a skontrolovať, aké ovládače chýba, je získať z webovej stránky výrobcu a nainštalovať ich. |
|
| |||
| |||
| Ja len nainštalované ovládače základnej dosky a mojej sieťové ovládače. Asi budem musieť vyskúšať a nainstalovat XP znovu. Vďaka! |