мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Како да знам да ли још увек имам Виста на мом рачунару?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. март 2009, 07:57
Нови члан групе

Default Како да знам да ли још увек имам Виста на мом рачунару?

Пар недеља сам инсталиран КСП на мом Видик рачунар (што је грешка!). Па сам изгубио све своје драјвере и сада ми је стварно спор рачунар. Али, приметио сам ја још увек имам фајлове које сам Видик назад када сам имао инсталиран само Виста на мом рачунару. Да ли то значи да још увек има неке Видик где на мој рачунар и ја се вратити на Виста или шта?
Old 22. март 2009, 07:59
Администратор Гроуп

Како ви знате још увек имате Видик датотеке на рачунару? Како су се издвајају?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 22. март 2009, 08:01
Нови члан групе

Ја могу да идем на мој рачунар и видим фолдер Програм Филес (кс86) или нешто слично. Ја сам на другом рачунару АТМ.
Old 22. март 2009, 08:04
Администратор Гроуп

Па, то не значи ништа, значи 86 и 32Бит могао бити повезан на било који ОС или чак и мало софтвера.

Када инсталирате КСП-обично формата, тако да је вероватно Видик је оставио, или начин не можете вратити у ролни.

Ја бих поново било шта важно, штап у Виста ДВД-а и не пуне формату затим инсталирате.
Old 22. март 2009, 08:07
Нови члан групе

Наравно, мој рачунар није дошао са било ког диска. Зато ћу морати да купимо Видик претпостављам. Када сам инсталиран КСП-зашто не избришете све фајлове сам пре него? Ако јесте зашто је мој компјутер сада заиста споро?
Old 22. март 2009, 08:11
Администратор Гроуп

Ваш рачунар је вероватно спор јер га нисте подесили тачно, да ли сте инсталирали све драјвере?

Виста би били избрисани уколико сте пуни формату, па ако је оставио тамо то је до вас.

Можете покренути КСП инсталира поново, овај пут обрисати све партиције, а затим их додајте опет ЦЕО НТФС-формату.

После иди у Девице Манагер и проверите шта драјвери недостају, их добити од свог произвођачи сајта и инсталирај их.
Old 22. март 2009, 08:16
Нови члан групе

Ја само инсталиране матичне плоче возача и мојој мрежи возача. Мислим да ћу морати пробати и инсталирати КСП. Хвала!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Видик ПЦ штампања на КСП Рачунар - Бротхер ХЛ1440 сеатуртле Дигитал Имагинг & Штампачи 0 13. јуна 2009 13:12
Виста и КСП на истом рачунару - могуће? рыаннатханс Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 13 јануар 2009 08:53
Ја сам не дружењу Виста инсталирате на мом новом рачунару. ксарзу Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 2 април 2008 08:39
Нове рачунарске и ИИС Нови проблеми са Уиндоус Виста ксарзу Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 1 април 2008 15:54
Могу једну цоре ЦПУ видик 64бит користите рачунар? цхеесепуфф Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 13 новембар 2007 01:17
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц