az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Nasıl Eğer Hala Bilgisayarımdaki Vista mı ben biliyor musun?

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2009, 07:57 22
Yeni Üye Grubu

Default Nasıl Eğer Hala Bilgisayarımdaki Vista mı ben biliyor musun?

Hafta Ben Vista bilgisayarda XP yüklü Birkaç önce (ne bir hata!). Evet ve şimdi benim bilgisayar çok yavaş tüm sürücüleri kaybetti. Ama ben hala Vista var fark ettim ben ne zaman bilgisayarda sadece Vista yüklü dosyalar vardı. Bu hala var anlamına mı geliyor Vista'da bazı nerede benim bilgisayar ve geri Vista veya gitmek ne?
Old Mart 2009, 07:59 22
Yönetici Grubu

Nasıl biliyor musunuz hala PC'de Vista dosyaları var mı? Nasıl dikkat çekiyor musunuz?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mart 2009, 08:01 22
Yeni Üye Grubu

Ben bilgisayar gidebilirsiniz ve klasörü Program dosyaları (x86) veya böyle bir şey görüyorum. Ben başka bir bilgisayara ATM çıkıyorum.
Old Mart 2009, 08:04 22
Yönetici Grubu

Aslında bu x86 ve 32bit demektir herhangi bir işletim sistemi ya da yazılım biraz bağlı olabilir bir şey, demek değildir.

Ne zaman size XP böylece Vista'nın olası's normal biçimi yüklerseniz, geri değil ya yol kaldı.

Ben, senin uzak manzara DVD kalmak ve sonra da yükleme tam biçimi yapacağınız her şey önemli yedeklemek olacak.
Old Mart 2009, 08:07 22
Yeni Üye Grubu

Benim bilgisayar her disklerde gelmedi Elbette. Ben Sanırım Vista'yı satın gitmek zorunda olacak. Ben niçin önce vardı tüm dosyaları silmek didn't XP yüklü? Eğer yaptım neden benim bilgisayar gerçekten artık yavaş?
Old Mart 2009, 08:11 22
Yönetici Grubu

Olarak yukarı doğru ayarlayın değil kaydol muhtemelen, yavaş tüm sürücülerini yüklemek mi?

Eğer tam bir biçimi mi Vista, bu yüzden eğer varsa bunu size kalmış bırakıldı silinir olurdu.

Ayrıca yeniden yüklerseniz, bu kez, daha sonra herhangi bir bölümü silmek tekrar ekleyin, sonra TAM NTFS'ye biçimi XP çalışabilir.

Sonra cihaz yöneticisi girmek ve sürücüler ne eksik onay için üreticilerin web sitesi onları alın ve yükleyin.
Old Mar 2009, 08:16 22.
Yeni Üye Grubu

Sadece ana sürücüler ve ağ sürücüleri yüklü. Ben denemek için tekrar XP yüklemek gerekecek galiba. Teşekkürler!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından