![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hafta Ben Vista bilgisayarda XP yüklü Birkaç önce (ne bir hata!). Evet ve şimdi benim bilgisayar çok yavaş tüm sürücüleri kaybetti. Ama ben hala Vista var fark ettim ben ne zaman bilgisayarda sadece Vista yüklü dosyalar vardı. Bu hala var anlamına mı geliyor Vista'da bazı nerede benim bilgisayar ve geri Vista veya gitmek ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasıl biliyor musunuz hala PC'de Vista dosyaları var mı? Nasıl dikkat çekiyor musunuz?
| |||
| |||
| Ben bilgisayar gidebilirsiniz ve klasörü Program dosyaları (x86) veya böyle bir şey görüyorum. Ben başka bir bilgisayara ATM çıkıyorum. |
|
| |||
| |||
| Aslında bu x86 ve 32bit demektir herhangi bir işletim sistemi ya da yazılım biraz bağlı olabilir bir şey, demek değildir. Ne zaman size XP böylece Vista'nın olası's normal biçimi yüklerseniz, geri değil ya yol kaldı. Ben, senin uzak manzara DVD kalmak ve sonra da yükleme tam biçimi yapacağınız her şey önemli yedeklemek olacak. |
|
| |||
| |||
| Benim bilgisayar her disklerde gelmedi Elbette. Ben Sanırım Vista'yı satın gitmek zorunda olacak. Ben niçin önce vardı tüm dosyaları silmek didn't XP yüklü? Eğer yaptım neden benim bilgisayar gerçekten artık yavaş? |
|
| |||
| |||
| Olarak yukarı doğru ayarlayın değil kaydol muhtemelen, yavaş tüm sürücülerini yüklemek mi? Eğer tam bir biçimi mi Vista, bu yüzden eğer varsa bunu size kalmış bırakıldı silinir olurdu. Ayrıca yeniden yüklerseniz, bu kez, daha sonra herhangi bir bölümü silmek tekrar ekleyin, sonra TAM NTFS'ye biçimi XP çalışabilir. Sonra cihaz yöneticisi girmek ve sürücüler ne eksik onay için üreticilerin web sitesi onları alın ve yükleyin. |
|
| |||
| |||
| Sadece ana sürücüler ve ağ sürücüleri yüklü. Ben denemek için tekrar XP yüklemek gerekecek galiba. Teşekkürler! |