менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Як я дізнаюся, що я до сих пір Vista на моєму комп'ютері?

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 2009 березень, 07:57
Нові члени групи

Default Як я дізнаюся, що я до сих пір Vista на моєму комп'ютері?

Пару тижнів тому я встановив XP на моєму комп'ютері Vista (яка помилка!). Ну, я втратив всі свої драйвера і тепер мій комп'ютер дуже повільно. Але я помітила, що я ще є Vista файли, які я встановив тому, коли я тільки що Vista на моєму комп'ютері. Чи означає це, я ще деякий Vista, де на моєму комп'ютері, і я повертаюся в Vista чи ні?
Old 22 2009 березень, 07:59
Адміністратор групи

Як ви знаєте, до цих пір Vista файлів на ПК? Як вони виділялися?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 22 2009 березень, 08:01
Нові члени групи

Я можу піти на моєму комп'ютері, і я бачу папку Program Files (x86) або щось подібне. Я на інший комп'ютер атм.
Old 22 2009 березень, 08:04
Адміністратор групи

Ну, що ще нічого не означає, x86 кошти 32-х і може бути пов'язаний з будь-якою операційною системою і навіть трохи програмного забезпечення.

Після установки XP Ви зазвичай формату, так що навряд Vista залишилося, в будь-якому випадку ви не зможете повернути.

Я б повернув що-небудь важливе, паличку в Vista DVD і робити повний формат потім встановити.
Old 22 2009 березень, 08:07
Нові члени групи

Звичайно, мій комп'ютер не йдуть з будь-якими дисками. Так що я доведеться піти купити Vista я вважаю. Коли я встановив XP Чому вона не видалить всі файли, я був попереду? Якщо це так, чому мій комп'ютер дуже повільно зараз?
Old 22 2009 березень, 08:11
Адміністратор групи

Ваш комп'ютер, ймовірно, повільний, як ви не встановили її правильно, ви встановите всі драйвери?

Перспективи були б видалені, якщо ви зробили повному форматі, тому, якщо він залишився там це до вас.

Крім того, можна запустити установку XP, на цей раз видаліть розділи, а потім додати їх знову, то повний формат NTFS.

Після вдаватися за допомогою диспетчера пристроїв і перевірити, які драйвери відсутні, отримати їх з виробників сайту і встановити їх.
Old 22 2009 березень, 08:16
Нові члени групи

Я тільки встановив драйверами материнської плати і драйверів моєї мережі. Я думаю, мені доведеться спробувати і знову встановіть XP. Спасибо!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Vista PC Друк на XP Комп'ютер - Brother HL1440 seaturtle Digital Imaging & Принтери 0 13 червня 2009 13:12
Перспектива і XP на одному комп'ютері - можливо? ryannathans Операційні системи Windows 4 13 січня 2009 08:53
Я не весело Установка Vista на новий комп'ютер. xarzu Операційні системи Windows 5 2 квітня 2008 08:39
Новий комп'ютер IIS і нові проблеми з Windows Vista xarzu Операційні системи Windows 2 1 квітня 2008 15:54
Чи може одне ядро процесора комп'ютера використання Vista 64bit? cheesepuff Операційні системи Windows 1 13 листопада 2007 01:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.