![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Пару тижнів тому я встановив XP на моєму комп'ютері Vista (яка помилка!). Ну, я втратив всі свої драйвера і тепер мій комп'ютер дуже повільно. Але я помітила, що я ще є Vista файли, які я встановив тому, коли я тільки що Vista на моєму комп'ютері. Чи означає це, я ще деякий Vista, де на моєму комп'ютері, і я повертаюся в Vista чи ні? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як ви знаєте, до цих пір Vista файлів на ПК? Як вони виділялися?
| |||
| |||
| Я можу піти на моєму комп'ютері, і я бачу папку Program Files (x86) або щось подібне. Я на інший комп'ютер атм. |
|
| |||
| |||
| Ну, що ще нічого не означає, x86 кошти 32-х і може бути пов'язаний з будь-якою операційною системою і навіть трохи програмного забезпечення. Після установки XP Ви зазвичай формату, так що навряд Vista залишилося, в будь-якому випадку ви не зможете повернути. Я б повернув що-небудь важливе, паличку в Vista DVD і робити повний формат потім встановити. |
|
| |||
| |||
| Звичайно, мій комп'ютер не йдуть з будь-якими дисками. Так що я доведеться піти купити Vista я вважаю. Коли я встановив XP Чому вона не видалить всі файли, я був попереду? Якщо це так, чому мій комп'ютер дуже повільно зараз? |
|
| |||
| |||
| Ваш комп'ютер, ймовірно, повільний, як ви не встановили її правильно, ви встановите всі драйвери? Перспективи були б видалені, якщо ви зробили повному форматі, тому, якщо він залишився там це до вас. Крім того, можна запустити установку XP, на цей раз видаліть розділи, а потім додати їх знову, то повний формат NTFS. Після вдаватися за допомогою диспетчера пристроїв і перевірити, які драйвери відсутні, отримати їх з виробників сайту і встановити їх. |
|
| |||
| |||
| Я тільки встановив драйверами материнської плати і драйверів моєї мережі. Я думаю, мені доведеться спробувати і знову встановіть XP. Спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Vista PC Друк на XP Комп'ютер - Brother HL1440 | seaturtle | Digital Imaging & Принтери | 0 | 13 червня 2009 13:12 |
| Перспектива і XP на одному комп'ютері - можливо? | ryannathans | Операційні системи Windows | 4 | 13 січня 2009 08:53 |
| Я не весело Установка Vista на новий комп'ютер. | xarzu | Операційні системи Windows | 5 | 2 квітня 2008 08:39 |
| Новий комп'ютер IIS і нові проблеми з Windows Vista | xarzu | Операційні системи Windows | 2 | 1 квітня 2008 15:54 |
| Чи може одне ядро процесора комп'ютера використання Vista 64bit? | cheesepuff | Операційні системи Windows | 1 | 13 листопада 2007 01:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |