menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Ako prestať okien sidebar začatia?

Reply

Thread Tools
Old 20 marca 2008, 13:45
Darcu Skupina

Default Ako prestať okien sidebar začatia?

Nazdar

Já nějak Bočný panel Windows spustiť všetko spustím môj počítač, ale nemôžete spomenúť, ako to zastaviť?

Any advice vďačne prijatých!

Vďaka
Old 20 marca 2008, 13:57
Moderátor skupiny

Default Ako prestať okien sidebar začatia?

Ak chcete nastaviť bočného panela Windows kliknite pravým tlačidlom na ikonu našiel v oblasti oznámení a vyberte Vlastnosti.

Windows SidebarProperties okno bude zahájený. Ak chcete zakázať Bočný panel Windows, zrušte začiarknutie "Spustiť bočný panel pri spustení systému Windows" možnosť.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pop nahlas z reproduktorov pri začatí audio program Gtrance Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 21. marec 2009 08:49
Sidebar odmieta uznať môj gadget! 4D (Ford (Ford) Ollie Všeobecné Software Chat 5 7. januára 2009 09:43
WMP Nebude prestať hrať. windows3001 Všeobecné Software Chat 12 6. apríla 2008 15:17
Moje CPU přehřívá non-stop mycpuoverheats Procesory, základné dosky & RAM 6 13. decembra 2007 03:39
Niekto mi stop alex Všeobecné Hardware Chat 47 17. august 2007 03:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.