![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Já nějak Bočný panel Windows spustiť všetko spustím môj počítač, ale nemôžete spomenúť, ako to zastaviť? ![]() Any advice vďačne prijatých! Vďaka |
|
| |||
| |||
| Ak chcete nastaviť bočného panela Windows kliknite pravým tlačidlom na ikonu našiel v oblasti oznámení a vyberte Vlastnosti. Windows SidebarProperties okno bude zahájený. Ak chcete zakázať Bočný panel Windows, zrušte začiarknutie "Spustiť bočný panel pri spustení systému Windows" možnosť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pop nahlas z reproduktorov pri začatí audio program | Gtrance | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 21. marec 2009 08:49 |
| Sidebar odmieta uznať môj gadget! | 4D (Ford (Ford) Ollie | Všeobecné Software Chat | 5 | 7. januára 2009 09:43 |
| WMP Nebude prestať hrať. | windows3001 | Všeobecné Software Chat | 12 | 6. apríla 2008 15:17 |
| Moje CPU přehřívá non-stop | mycpuoverheats | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 13. decembra 2007 03:39 |
| Niekto mi stop | alex | Všeobecné Hardware Chat | 47 | 17. august 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |