мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Како престати уиндоус сидебар лаунцхинг?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Јан 2008, 13:45
Донаторска Група

Default Како престати уиндоус сидебар лаунцхинг?

Бок

ЈА је добио неки уиндоус сидебар покренути све сам покренути моје рачунар, али се не можете сетити како га зауставити?

Било који савет захвално примили!

Хвала
Old 20. Јан 2008, 13:57
Модератор / ица групе

Default Како престати уиндоус сидебар лаунцхинг?

Да бисте подесили ваш Уиндоус Сидебар десни клик на икону у области информација и одабрати Особине.

Уиндоус СидебарПропертиес прозор ће бити покренут. Да те оскудица за онемогућити Уиндоус Сидебар, искључите "Старт Сидебар приликом покретања система Уиндоус" опцију.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хучан поп из звучника кад лаунцхинг аудио програм Гтранце Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 21 март 2009 08:49
Сидебар одбија да призна свог гаџет! 4Д (Форды (Форд) Оллие Уопштено Софтуаре Цхат 5 7 јануар 2009 09:43
Умп неће престати свирати. уиндоус3001 Уопштено Софтуаре Цхат 12 6 април 2008 15:17
Мој прегрејавања ЦПУ је нон-стоп мыцпуоверхеатс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 6 13 децембар 2007 03:39
Неко ме зауставили алекс Генерал Хардуаре Цхат 47 17 аугуст 2007 03:54
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц