![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок ЈА је добио неки уиндоус сидебар покренути све сам покренути моје рачунар, али се не можете сетити како га зауставити? ![]() Било који савет захвално примили! Хвала |
|
| |||
| |||
| Да бисте подесили ваш Уиндоус Сидебар десни клик на икону у области информација и одабрати Особине. Уиндоус СидебарПропертиес прозор ће бити покренут. Да те оскудица за онемогућити Уиндоус Сидебар, искључите "Старт Сидебар приликом покретања система Уиндоус" опцију. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хучан поп из звучника кад лаунцхинг аудио програм | Гтранце | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 21 март 2009 08:49 |
| Сидебар одбија да призна свог гаџет! | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 7 јануар 2009 09:43 |
| Умп неће престати свирати. | уиндоус3001 | Уопштено Софтуаре Цхат | 12 | 6 април 2008 15:17 |
| Мој прегрејавања ЦПУ је нон-стоп | мыцпуоверхеатс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 13 децембар 2007 03:39 |
| Неко ме зауставили | алекс | Генерал Хардуаре Цхат | 47 | 17 аугуст 2007 03:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |