az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Nasıl kenar çubuğu başlatma pencereler engellerim?

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 13:45 20
Bağış Grubu

Default Nasıl kenar çubuğu başlatma pencereler engellerim?

Merhaba

Ben ancak bir pencere benim bilgisayarımdaki başlamak her başlatmak için kenar çubuğu var nasıl durdurulacağını unuttunuz mu?

Any advice gratefully aldı!

Teşekkürler
Old Mart 2008, 13:57 20
Moderatör Grubu

Default Nasıl kenar çubuğu başlatma pencereler engellerim?

Ikon üzerinde yapılandırmak için Windows Kenar Çubuğu sağ tıklayın bildirim alanında bulunan ve seçim Özellikleri.

Windows SidebarProperties pencere başlatılacak. Windows Kenar Çubuğu işaretini kaldırın devre dışı bırakmak istediğiniz "Başlangıç Kenar Çubuğu, Windows başlar" seçenek.

Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hoparlörlerinizden Loud Açılır zaman ses programı başlatıyor Gtrance Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 3 Mar 2009 21. 08:49
Kenar Çubuğu Gadget'ım tanımayı reddediyor! 4D (Fordy (Ford) Ollie Yazılım Genel Sohbet 5 7. Ocak 2009 09:43
WMP çalarken durdurmak değildir. windows3001 Yazılım Genel Sohbet 12 6. Nisan 2008 15:17
Benim CPU olmayan aşırı bir dur mycpuoverheats CPU'lar Anakartlar & RAM 6 13. Aralık 2007 03:39
Biri beni durdurmak Alex Genel Donanım Sohbet 47 17. Ağustos 2007 03:54
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından