![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм все още в учебния крива с Vista Home Premium. Това, което бихте искали да направите, е да имате Windows Календар появяват automically когато обувка горе, вместо да похвалният център. Аз имам две книги за Vista и може да не се разберете да направите това по един от тях. Също вид вградената в неща например капка спадове и инструкции е твърде слаб, много fainter отколкото XP как мога да променя вградените в дисплея подразбиране. Аз бях exhasusted всеки вариант в "Персонализиране" на екрана, без успех. Като пример по подразбиране типа на "търсене" лента на тази уеб страница, която казва: "Google Персонализирано Търсене 'е почти невидим. Благодаря предварително за всяка помощ. Gari |
|
| |||
| |||
| Използвайте Startup папка за calendar.don "Не знам друга one.lol |
|
| |||
| |||
| Терес кутия можете да отбележете казва нещо такова шоу Welcome екрана за влизане, когато тя се появи, просто untick него и го обичай се върна! един от многото досадни изглед неща. |
|
| |||
| |||
| Що се отнася да се отървем от Welcome екрана, не съм сигурен, където можете да направите това, но аз не мисля, че може да има календарната открито при стартиране. Мисля, че единственото нещо, което може да направите е да добавите към календара Gadgets относно правото на работния плот, която по същество е една и съща. |
|
| |||
| |||
| Добре благодаря за това, имаме календар за Бързо Стартиране сега, че ще трябва да направя. Мога кой да помогне със слаб тип в построена в падащите менюта и т.н. Това е истинско око цедка. Опитах всички действителни следи за контрол, както и Personalizer възможности, а да няма ефект. Както казах, вида на лентата за търсене на тази страница е почти невидим. Не се случи със стария си компютър на XP и той е един и същ монитор HP L1906. (плосък екран). |
|
| |||
| |||
| Това е странно Garigoun, моето не го направя, нито някой от другите компютри, които аз haveseen. Аз щях да ви кажа, за да настроите монитора, но виждам, че сте прави, както и коригиране на настройките "външен вид" в Windows. Били ли сте опитвали коригиране на шрифта, може би? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Gari |
|
| |||
| |||
| За да имате уеб страница, можете да го във вашия браузър. Така например, използвам Firefox затова кликнете върху "оръдията на труда", после "Опции" и "съдържание." В средата на съдържанието на екрана е полето за шрифтове и цветове. Натиснете Advanced за повече опции. В IE е "Инструменти", "Internet Options" и "Общи положения." В долната част на "общо''екран ще видите" Външен вид ", който разполага с четири бутона можете да кликнете, един е шрифтове и друг се цветове. За Windows себе си, там са най-различни неща, които можете да промените. Отидете на "Старт" и "Контрол панел" Това зависи от това, което "View", която използвате от там. Ако сте в Classic гледна играят с "шрифтове" или "Персонализация." В Персонализация ще видите разстояние от ляво опция да направите DPI-големи. Ако отидеш с друга цел, виж за "Външен вид и Персонализация." |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Gari |
|
| |||
| |||
| Не съвсем. Поп в диска хит формат, и товарните LOL. Разбира се, че няма да го направи, защо не опитате Win7? Vista е една добра програма, далеч превъзхожда XP и Vista Win7 е с всички буболечки извадено. Изтеглете демото и го предава на "официалните" версия, когато тя се освобождава следващата година. Много хора тук във форума са да го използвате. Трябваше да бъде с него, но аз току-що сте прекалено мързеливи да конвертирате досега. Имам нещо изтеглили и ключ за активиране, че LOL. IMHO Vista ще има кратък живот след Win7 официално е освободен, Vista ще бъде да Win7 какво Win2000 беше да XP. АТРИБУТИ: Ако все пак решите да се върнете към XP, щях да изтеглите и да изгори диска SP1, 2 и 3, ако не разполагат с тях. Тя прави инсталирането много лесно. |