menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Jak si změnit úvodní obrazovka ve Vista?

Reply

Thread Nástroje
Old 18. května 2009, 03:00
Člen Skupina

Default Jak si změnit úvodní obrazovka ve Vista?

Jsem stále v učení křivky s Vista Home Premium. Co bych chtěl udělat, je mít Windows Calendar objeví automically, když jsem se spustit místo uvítací centrum. Mám dvě knihy o Vista a nelze zjistit, jak toho dosáhnout v obou z nich. Také typ ve postaven v roce tak např. pokles vyprazdňuje a pokyny je poměrně slabý, mnohem omdlévající než XP, jak mohu změnit postaven v zobrazení defaults. I've exhasusted každý možnost v 'Přizpůsobit' obrazovce bez úspěchu. Jako příklad lze uvést standardní typ v 'hledání' bar na této webové stránce, která říká, 'Google Custom Search', je téměř neviditelný.
Děkuji předem za jakoukoli pomoc.
Gari
Old 18. května 2009, 11:51
Člen Skupina

Použijte spouštěcí složky pro calendar.don `t vědět ostatním one.lol
Old 18. května 2009, 12:48
Člen Skupina

theres krabici můžete zaškrtnout řekl něco jako show vítejte na přihlašovací obrazovce, když se zdá, právě untick, a je zvyklý vrať se! jedním z mnoha průhled otravné věci.
Old 18. května 2009, 18:49
Člen Skupina

Pokud jde zbavit na úvodní obrazovce si nejsem jistý, kde byste to udělat, ale nemyslím si, že můžete mít kalendář otevřít při startu. Myslím, že jediná věc, kterou můžete udělat, je přidat do kalendáře gadgets vpravo na ploše, která je v podstatě stejný.
Old 20. května 2009, 01:45
Člen Skupina

Ok díky za to, že mám v kalendáři na Snadné spuštění hned, že budou muset udělat. Mohl by někdo pomoct s slabý typ v postavený v rozbalovacích nabídkách apod. je to skutečné oko cedník. Vyzkoušeli všechny aktuální sledování kontrol, jakož i Personalizer možnosti, ale žádný efekt. Jak jsem řekl, typ v baru Hledat na této stránce je prakticky neviditelná. Což se stalo s mým starým počítačem na XP a je to stejné monitoru HP L1906. (ploché obrazovky).
Old 20. května 2009, 06:40
Dárce Skupina

To je divný Garigoun, mine neučiníte, že ani jakýkoli jiný počítač, který haveseen. Byl jsem o to říct, že se pokusí upravit monitor, ale vidím, že jste si udělal i upravit nastavení "vzhledu" ve Windows. Zkoušeli jste se upravují font snad?
Old 20. května 2009, 06:52
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Bubba View Post
To je divný Garigoun, mine neučiníte, že ani jakýkoli jiný počítač, který haveseen. Byl jsem o to říct, že se pokusí upravit monitor, ale vidím, že jste si udělal i upravit nastavení "vzhledu" ve Windows. Zkoušeli jste se upravují font snad?
To je věc, Bubbu, jak si nastavit font o postavena v roce věci? Jak bych měl změnit písmo na vyhledávání bar na této stránce například?
Gari
Old 20. května 2009, 07:21
Dárce Skupina

Pro webové stránky, můžete to udělat ve svém prohlížeči. Například jsem používat prohlížeč Firefox, tak jsem klikněte na "Nástroje" poté "Možnosti" a pak "obsah". V polovině obsahu obrazovky je kolonka pro písma a barev. Klikněte pro více pokročilé možnosti.

V IE je to "Nástroje", "Možnosti internetu" a pak "Obecné". Ve spodní části "obecné''obrazovce uvidíte" Vzhled ", která má čtyři tlačítka můžete kliknout, je písmo a jiný je barev.

Pro Windows samotné, existují řadu věcí, které můžete měnit. Jděte na "Start" a pak "Ovládací panely", která je závislá na "názor" Pouľíváte odtamtud. Pokud jste v klasickém zobrazení, hrát si s "písma" nebo "Personalizace". V Personalizace uvidíte dolů na levé možnost učinit DPI větší. Pokud půjdete s jiným cílem, podívejte se na "Vzhled a Personalizace."
Old 20. května 2009, 09:15
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Bubba View Post
Pro webové stránky, můžete to udělat ve svém prohlížeči. Například jsem používat prohlížeč Firefox, tak jsem klikněte na "Nástroje" poté "Možnosti" a pak "obsah". V polovině obsahu obrazovky je kolonka pro písma a barev. Klikněte pro více pokročilé možnosti.

. "
Ok Bubbu, udělal to. Máte nyní jasnější písmo a # 'je lepší, ale stále si rozevíracího díky téměř šedě. Každopádně jsem tak odškrtl z této Vista jsem přemýšlel o návrat k XP. I přesto mají XP2002 disků, které se stalo s mou poslední kus. Bude to velká práce, nebo ne si o tom myslíte?
Gari
Old 20. května 2009, 09:36
Dárce Skupina

Ne tak docela. Pop v zasažených disk formátu a zatížení lol. Samozřejmě bych to udělat nemohl, proč ne zkusit Win7? Vista je dobrý program, což je mnohem lepší než XP a Vista Win7 je všechny chyby vyjmeme. Získejte demo a přeměnit jej na "oficiální" verze, když se uvolní v příštím roce. Mnoho lidí zde na fóru jsou používání. Měl bych ji, ale jsem příliš líný přeměnit tak daleko. Mám to stažené a aktivační klíče pro to lol.

IMHO Vista bude mít krátký život po Win7 je oficiálně uvolněno, Vista bude Win7 co Win2000 bylo XP.

EDIT: Pokud se rozhodnou vrátit k XP bych se stáhnout a vypálit na disk SP1, 2 a 3 pokud nemáte nich. Umožňuje instalaci tak mnohem jednodušší.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Excel není otevření dokumentu je otevřena pouze šedé obrazovky Gnucastle Office & Aplikace 0 28. května 2009 00:52
Problém Otevření programu Windows Fotogalerie obrázků v plné velikosti "Vista tolet Operační systémy Windows 0 12. květen 2009 10:24
Cant měnit mé zvukové schéma ve Vista (Print Screen) pete21 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 3. února 2009 04:26
Změnit Macintosh OS Vista & Aktivace GREGLOVE Operační systémy Windows 1 17. listopadu 2008 15:11
Změňte XP Zaváděcí obrazovka pravítko Obecné Software Chat 2 11. Září 2006 12:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.